Au o relație de 15 ani și o fetiță minunata împreună, fac echipă bună și acasă și în proiectele lor muzicale- George Tal și Daniela au preferat să se surprindă anul acesta, de Dragobete cu cadouri tradiționale.

Ce poate fi mai romantic de Dragobete, decît o plimbare prin Muzeul Satului și alegerea de daruri din multitudinea de produse realizate de meșterii populari.

Daniela Gyorfi și George Tal au profitat de vremea însorită și au căutat cu atenție cadouri speciale. Iar George a si gasit ceva potrivit pentru iubita sa sotie.

Daniela Gyorfi și George Tal respectă datina de Dragobete- își fac daruri tradiționale

Daniela nu a dorit să ia ceva la repezeală ci un obiect care să aducă noroc. A cumpărat un talisman- pentru George dar va reveni la târgul care va fi deschis până pe 7 martie.

„Cadoul pentru George este potcoava și acest băiețel”, spune Daniela Gyorfi.

Chiar dacă petrec mult timp impreună, Daniela și George nu se plictisesc. Au propria reteta a fericirii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Suntem sinceri, facem foarte multe glume, ne place să glumim, să râdem și avem o relație o relație normală.

Dacă ai greșit trebuie să-ți ceri și scuze, așa rezistă o relație sau de asta suntem noi într-o relație de aproape 15 ani de zile, pentru că suntem sinceri unul cu celălalt”, spun cei doi.

Sunt sinceri, afectuoși și câteodată extrem de alintați.

Iar ziua traditionala romaneasca a indragostitilor nu se va opri aici. George îi va pregăti o cină romantica Danielei de Dragobete, cu toate mâncărurile ei preferate.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si