Anumite evenimente legate de Mariana îl fac pe Cristian Comănici să își pregătească bagajel e și să spună că nu mai suportă această situație și că vrea să meargă acasă.

"Nu mai vreau să stau, mă duc acasă!", spune Comănici, creînd o mare vâlvă în casa Puterea dragostei.

Moderatoarea show-ului Puterea dragostei, Cristina Mihaela Dorobanțu, îi spune să se calmeze, la fel fac și alți concurenți, însă fără niciun rezultat, Comînici nu se lasă convins.

Însă, după toate cele spuse, cu lacrimi în ochi, Mariana se duce și ea după Comănici, care se îndrepta spre ieșirea din casă.

Cristian Comănici și Mariana n-au format niciodată un cuplu! Suferă Mariana din această cauză?

Cristian Comănici și Mariana nu au fost niciodată oficial împreună, cu toate că fratele Biancăi a spus public că e îndrăgostit de ea și a încercat de multe ori rânduri să să aibă o relație cu aceasta.

Mariana izbucnește în lacrimi când îl vede pe Comănici că se întreaptă spre ieșire, însă, în ciuda insistențelor lui, nu a vrut niciodată să fie oficial cu el. Chiar și Bianca Comănici a recunoscut că fratele ei e foarte îndrăgostit de Mariana, ba chiar a suferit pentru că nu poate fi fericit cu fata pe care o iubește.

Cristian Comănici părăsește emisiunea „Puterea dragostei”? Ce gest neașteptat a făcut concurentul
Cristian Comănici părăsește emisiunea „Puterea dragostei”? Ce gest neașteptat a făcut concurentul

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Recentul episod cu imaginile în care Comănici apare sărutându-se cu americanca a creat noi discuții și acuzații între Cristian și Mariana.

Citeste si: Cine este noua concurenta de la „Puterea dragostei”? Pe cine a pus ochii, bruneta

Mariana spune că nu o interesează de gestul lui Comănici, însă pare deranjată!

Când Cristian Comănici a revenit în casa Puterea dragostei, cu un buchet imens de flori toată lumea a crezut că aceștia vor fi împreună. Concurenții chiar spuneau că și-a dat toate premiile săptămânale pentru cadouri și surprize pentru Mariana.

Cristian Comănici părăsește emisiunea „Puterea dragostei”? Ce gest neașteptat a făcut concurentul
Cristian Comănici părăsește emisiunea „Puterea dragostei”? Ce gest neașteptat a făcut concurentul

Codruț își serbează aniversarea!

În afară scandalului creat de anunțul lui Cristian Comănici că va părăsi competiția, Codruț își serbează ziua de naștere în emisiunea Puterea dragostei.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Codruț și Alexandra s-au împăcat, recent, după mai multe scandaluri. Codruț a acuzat-o pe Alexandra că și-a bătut joc de el, aceeași acuzație pe care i-a adus-o în trecut și Nicos frumoasei concurente de la Puterea dragostei sezonul 3.

Pe de altă parte, Alexandra l-a luat la rost pe Codruț fiindcă acesta a spus că ea a stat cu el din milă, lucru pe care blonda îl neagă cu desăvârșire.

Citeste si: Imagini în exclusivitate cu iubitul Roxanei de la „Puterea Dragostei”. Detaliul care i-a dat de gol

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si