La 87 de ani, aceasta doamna a fost cea mai rasfatata pacienta a centrului de vaccinare de la Spitalul Universitar din Bucuresti. Bunicuta a trecut prin mai multe probleme de sanatate, dar parca emotiile de ieri i-au dat de furca atat ei cat si colonelului Valeriu Gheorghita, cel care i-a administrat doza de vaccin.

„Are un tonus psihic si o comunicare extraodinara prin membrii familiei si prin sine insesi cu noi si cam atata, a trecut bine prin etapa de vaccinare, dat fiind și patologia asociata si

este bine dupa doza de vaccin”, spun medicii.

Valeriu Gheorghiță a vaccinat o bunicuță de 80 de ani

Femeia, devenita pacientul cu numarul 1 milion, a primit si o diploma de la premierul Florin Cîțu, dar si foarte multe flori. Gesturile celor din jur au emotionat-o pana la lacrimi.

La plecarea de la centrul de vaccinare, bunicuta si-a luat “la revedere” de la tot personalul prezent dar si de la oficialitatile venite sa marcheze momentul. (pozele cu ea, pe ilustratie)

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Veti vedea ca lucrurile vor merge mult mai rapid de acum incolo. Tinta initiala era sa avem 1 milion pana la sfarsitul lunii martie, am fost mai aproape”, a spus premierul.

Romania a reusit sa depaseasca previziunile specialistilor legate de ritmul campaniei de vaccinare, pana la acest moment imunizandu-se peste 1 milion 22 de mii de persoane la nivel national.

„Campania de vaccinare merge bine, suntem in Europa in top, intotdeauna in primele 3 locuri si ne asiguram ca va ramane asa”,a spus premierul.

Tara noastra va primi, luna aceasta, inca 2,5 milioane de doze de vaccin.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si