De asemenea, la Timişoara, vor fi deschise şi noi centre de vaccinare anti-COVID-19.

" Nevoia de paturi ATI nu a fost niciodată mai acută ca acum. Îi rog pe timişoreni să respecte toate regulile de distanţare, să se protejeze cât de bine pot, pentru că situaţia este foarte serioasă. Cu toţii ne dorim să ne petrecem sărbătorile alături de prieteni şi familie şi vom putea face asta numai dacă vom reuşi să oprim împreună răspândirea acestei boli”,

a afirmat primarul Timişoarei, Dominic Fritz.

Noile paturi de la ATI au fost instalate în clădirea Spitalului Municipal de pe strada Daliei. Tot joi se va finaliza şi pregătirea personalului care va deservi aceste paturi

Așadar, în total, la Spitalul Municipal, aflat în subordinea Primăriei Timişoara, există acum 12 locuri pentru tratarea cazurilor grave de COVID-19, potrivit reprezentanţilor Primăriei Timişoara.

Înainte de funcţionalizarea acestor paturi, în Timişoara existau 35 de locuri ATI pentru cei infectaţi cu COVID-19. Astfel, numărul acestora ajunge acum la 41.

Totodată, la Spitalul modular de campanie operat de Ministerul Apărării Naţionale şi aflat pe Stadionul CFR se va deschide zilele acestea o secţie ATI cu 10 paturi.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Noi locuri disponibile pentru pacienții cu COVID-19 la ATI, în Timişoara
Noi locuri disponibile pentru pacienții cu COVID-19 la ATI, în Timişoara

Marţi, 23 martie, se vor deschide încă trei centre de vaccinare împotriva COVID-19 în Timişoara, totalizând 20 de noi fluxuri de vaccinare. Cele trei sunt la Continental (Calea Buziaşului nr. 11), Incuboxx şi la Muzeul "Corneliu Miklosi” (Take Ionescu nr. 83). Toate cele trei centre vor fi dedicate vaccinării cu doze Pfizer.

În prezent, în Timişoara există 5 centre de vaccinare active, cu 28 de fluxuri, la Iulius Mall, ISHO, clădirea STPT de pe intrarea Doinei, Casa Tineretului şi Vox Technology Park.

Citeste si: Bilanț Coronavirus România 18 martie 2021: Alte 6.174 cazuri noi de COVID-19


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si