Toată scena s-a petrecut în pauza dintre cursuri, cei doi copii s-au luat la ceartă verbal, apoi băiatul în vârstă de 14 ani, domiciliat în Sângeorz-Băi, a lovit-o pe fetița de 11 ani, din Ciceu Mihăiești, iar aceasta a căzut şi s-a lovit la cap, rămânând inconștientă.

Cearta ar fi început după ce fetița i-a aruncat acuarelele băiatului de 14 ani în față. Apoi băiatul i-a dat o palmă, fata s-a dezechilibrat, a căzut și a dat cu capul de podeaua holului. Fata s-a ales cu răni grave şi a avut nevoie de ajutorul medicilor.

Citeste si: Noi proteste în România, petrecute marți seară. Imagini șocante la Brăila cu un tânăr care zăcea într-o baltă de sânge

Fată de 11 ani lăsată inconștientă pe holul școlii[Sursa foto: bistriteanul.ro]

Pare de necrezut, dar totul s-a întâmplat când toți profesorii, inclusiv directorul școlii petreceau, deoarece în direcțiune se sărbătoreau reușitele a doi profesori care au trecut la gradul unu și doi.

Directoarea școlii susține că elevii erau supravegheați

”Ba da, erau supravegheați, dar nu a reușit cadrul didactic să ajungă, a fost într-o fracțiune de secundă. Deci, au fost supravegheați, am avut cadru didactic acolo, între ei era.”, a declarat Cătălina Mureaşan, directorul școlii.

Fetița atacată avea convulsii

Ciprian Păcurar, purtător de cuvânt SAJ BN S-a deplasat un echipaj cu asistent medical, care a găsit fetiţa în stare de inconştienţă şi cu un traumatism cranio-cerebral grav. De asemenea, ea prezenta şi reprize repetate de convulsii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

După ce au stabilizat-o, medicii au decis să solicite în sprijin un elicopter SMURD, care a dus-o la o clinică din Târgu Mureş, pentru mai multe investigaţii.

Citeste si: Proteste violente în stradă. Un tânăr a fost grav rănit

Părinții spun că elevii erau în pauză, undeva în jurul orei 16, când s-a întâmplat incidentul. Ar fi trebuit să fie supravegheaţi de profesorul de serviciu. Aceasta ar fi delegat-o însă pe bibliotecară să se ocupe de elevi, însă directoarea neagă că aşa ar fi stat lucrurile.

Mama unui elev: A căzut şi s-a lovit la cap. Nu sunt supravegheaţi elevii în pauză.

Poliţiştii efectuează cercetări acum cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Şi în şcoală s-a constituit o comisie care cercetează cum s-a produs incidentul

Sursa: ObservatorNews

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si