Veronica Tugui are o rabdare de fier si o indemanare de nota 10. A inceput sa creeze tot felul de jucarii crosetate pentru copii in urma cu patru ani, pe vreamea cand era insarcinata iar succesul nu a intarziat sa apara. Noi am gasit-o cand lucra de zor la un iepuras.

„Acest iepuraș are 30 de cm, îl lucrez cu o croșetă cu un numar jumate mai ca decat cere firul, tocmai pentru ca el este elastic”, spune creatoarea.

La o astfel de figurina, Veronica lucreaza trei ore, insa sunt altele care necesita mult mai mult timp- șase ore doar la capul păpușii.

Jucării bio- păpuși croșetate manual

Masha este una dintre cele mai cautate papusi mai ales ca micutii ii urmaresc aventurile din desenele animate.

„Am facut-o dupa preferintele clientului. A fost cea mai elaborată păpușă și încă este cea mai căutată păpușă, lucrez enorm de mult la ea. Are o inaltime de 35 de centimetri”, spune Veronica Tugui.

Mai exact patru zile ii ia Veronicai pentru a o realiza pe Masha, ins aefortul sau merita, deoarece copii sunt incantati.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

O alta papusa cu care Veronica se mandreste este un bebelus.

O alta papusa are o intreaga garderoba.

„Avem fustita care e detasabila, bluzita, se pot scoate și se pot confeciona un alt rând de hăinuțe”, explică creatoarea.

O astfel de jucarie costa de la 50 de lei si poate ajunge la sute de lei in functie de marime si complexitate.

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si