Cei 3 copii, băiatul de nici 14 ani, fetița de 8 ani și fratele lor de doar 3 anișori erau maltratați, înfometați și abuzați sexual de cei care ar fi trebuit să le fie părinți. Singurul care mai scăpa de chinuri era adolescentul- în rarele momente, când avea ocazia, fugea de-acasă și se adăpostea la un prieten.

Polițiștii îl găseau de fiecare dată și îl trimiteau acasă... Ultima oară însă băiatul a găsit puterea să le povestească agenților prin ce trece. Mătușa copiilor susține că n-a bănuit nimic.

Cei doi concubini care își țineau copiii înfometați îi și abuzau sexual

„Eu n-am văzut, nici fata nu s-a plâns, nici băiatul nu s-a plâns, pe cel mic am văzut că îl plimba prin curte, deci avea grijă de el. Au și acum acasă, au dulciuri, au mere, plăcintă, legume, le cumpăra tot timpul, cel mic era îngriit, spălat”, pretinde sora bărbatului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Copiii cei mari sunt din altă căsătorie. Mama lor și-a reîntregit familia cu alt bărbat după ce tatăl lor a murit. La scurt timp, a venit pe lume mezinul.

Toți 3 sunt acum într-un centru de protecție socială, iar specialiștii spun că singurul care are șanse reale de recuperare este cel mic. Frații lui mai mari vor avea nevoie de consiliere de lungă durată însă cel mai probabil vor rămâne traumatizați pentru întreaga viață.



„A fost evaluată situația tuturor copiilor din familie, s-a considerat că toți trei trăiesc într-un mediu abuziv, care nu le permite să rămână acolo, motiv pentru care au fost preluați în regim de urgență, urmând ca măsura să fie schimbată cu acordul instanței de judecată”, spun cei de la Protecția Copilului.

Cei doi concubini au fost arestați preventiv și le-au fost luați copiii

Ancheta a fost preluată de Pachetul de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț.

„Inculpații sunt acuzați de fapte comise în perioada 2014-2020. Aceștia sunt cercetați în stare de arest preventiv, nu recunosc comiterea faptelor”, a declarat procurorul de caz.

Cei doi concubini au fost decăzuți din drepturile părintești și riscă să stea după gratii pentru următorii 12 ani.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si