La fiecare crematoriu, trupurile neînsufleţite ale celor care pierd lupta cu molima sunt arse şi afară. Angajaţii taie şi cară stive de lemne încontinuu, în timp ce rudele morţilor aşteaptă chiar şi 48 de ore la coadă pentru incinerare.

Pentru că locurile în care se ard cadavrele sunt deja ocupate, muncitorii construiesc altele.

India bate un nou record negativ de infectări și decese

Cu fiecare zi care trece, India bate noi recorduri negative. Ieri, de exemplu, aproape 363 de mii de cazuri şi peste 3 mii de decese au fost raportate.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

În spitale nu mai găseşti niciun pat liber. Iar cei care sunt internaţi oricum nu au parte de îngrijirea necesară din cauza crizei medicamentelor şi a oxigenului. Medicii cer bani rudelor pacienţilor pentru a-i putea trata.

Sunt scene dramatice în a doua cea mai populată ţară din lume, care a fost lovită şi de un cutremur cu magnitudinea de 6 în această dimineaţă. Presa locală a anunţat că seismul a făcut victime şi sunt pagube materiale importante, dar, autorităţile nu au anunţat încă nimic.


ILS

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si