El este adolescentul care a omorât şapte copii şi doi adulţi într-o şcoală din centrul Rusiei. Ilinaza Galyaviev a fost reținut la scurt timp după comiterea crimei.

Citeste si: Profesor condamnat la închisoare cu executare pentru luare de mită

„M-am crezut Dumnezeu. Pur și simplu am conștientizat asta, iar vara în mine s-a trezit un monstru și am început să-i urăsc pe toți.

Eu mereu i-am urât pe toți. Nu încercați să-mi asociați vreo prostie psihologică. Nimeni nu mi-a zis, singur am conștientizat, acum două luni, că sunt Dumnezeu. Inițial i-am spus mamei despre acest lucru. Eu mamă nu am, ea nu-mi este mamă. Nu am părinți, vă urăsc pe toți. Nu am mamă, am renunțat la toți. Femeia care m-a născut nu-mi este mamă”, le-a spus adolescentul anchetatorilor.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Citeste si: Coșmar la o școală gimnazială: o fetiță de clasa a 6-a a deschis focul automat

ucigașul atacului din rusia video
Atacatorul școlii din Kazan.[Sursa foto: Captură YouTube]

Tânărul este fostul elev al școlii în care a dat atacul

Conform presei din Rusia, Ilinaza Galyaviev a absolvit acum patru ani școala în care a comis atacul armat. În luna aprilie, el a fost exmatriculat din colegiu, după ce nu a mai fost la ore din ianuarie 2021.

Citeste si: Angajată a unui supermarket din Constanța, muşcată de un scorpion care se afla într-o ladă de căpşuni. Femeia, transportată la spital

Ucigașul avea permis de portarmă din data de 28 aprilie 2021. Adolescentul a scris pe contul său de Telegram, cu doar câteva ore înainte de atac, că intenționează să „ucidă un număr mare de deșeuri bio, după care să se sinucidă”.

Citeste si: Boala cu care se confruntă o mulțime de români în timpul pandemiei de coronavirus. Medicii avertizează: „Se manifestă prin pete roşii, aspre, însoţite de...”

Aproximativ nouă persoane au fost ucise ieri, dintre care șapte copii. Peste 20 oameni au fost răniți, între care 15 copii. Șase copii sunt internați în spital în stare gravă.

Citeste si: Atac armat la o școală din Rusia! Circa 11 persoane au fost omorâte. Unul dintre atacatori a fost lichidat de polițiști


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si