Victima în vârstă de 32 de ani se numește Elena Raluca Şerban, care a fost ucisă fără milă în Italia, de către Gabriel Falloni, de 35 de ani, într-un apartament din Aosta, şi-ar fi găsit sfârşitul pentru că nu a acceptat un joc erotic.

Tânărul italian, Gabriel Falloni, are multe infracţiuni la activ, inclusiv sexuale, arestat de carabinieri în 22 aprilie, a mărturisit ieri dimineaţă uciderea Elenei Raluca Şerban.

Elena, românca în vârstă de 32 de ani a fost găsită moartă în 17 aprilie, în apartamentul pe care îl închiriase de puţin timp pe via Partigiani, în Aosta, un oraș din regiunea Valle d’Aosta. Astfel, criminalul a atacat-o pe Elena cu cuțitul în zona gâtului, iar o singură lovitură i-a fost fatală. Ea fiind descoperită fără suflare în baia noii sale locuințe, într-o baltă de sânge.

Elena Raluca Șerban[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: VIDEO| El este adolescentul care a omorât șapte elevi și doi adulți într-o școală: „M-am crezut Dumnezeu, apoi m-am transformat intr-un monstru”

Criminalul fetei și-a recunoscut vina

Gabriel Falloni, asistat de avocații săi, a fost audiat în închisoare de procurorii Paolo Fortuna, Luca Ceccanti și Manlio Ambrosi. Italianul şi-a mărturisit crima şi a dat detalii despre circumstanţele în care s-a produs atacul.

În orice caz, pe camerele de filmat din zona casei în care locuia Elena, Falloni apărea în după-amiaza zilei de sâmbătă, 17 aprilie, intrând în clădirea unde locuia românca. Pe camere se mai arată și că după 37 de minute, bărbatul a părăsit locuința fetei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Gabriel și-a recunoscut vina [Sursa foto: PixaBay]

Potrivit declaraţiilor sale, Falloni îşi dăduse întâlnire cu Elena, după ce tânărul îi găsise numărul de telefon pe un site de escorte, scrie publicaţia valledaostaglocal.it.

Individul le-a spus anchetatorilor că a ucis-o pe Elena după o altercație. Tânăra ar fi refuzat un joc erotic, iar Falloni a încercat să o convingă cu forța. Și-a pus mâinile în jurul gâtului ei, dar apoi a slăbit strânsoarea. În acel moment, ea luase deja un cuțit pentru a se apăra, însă bărbatul a reușit să i-l smulgă din mână, apoi a înjunghiat-o. Din păcate, Elena s-a stins în doar câteva minute.

Citeste si: A murit cel mai temut criminal în serie din Franța

Italianul a fugit după ce a ascuns într-o pungă, cearșafurile pătate de sânge și cuțitul- pe care ulterior l-a aruncat în gunoiul de lângă casa lui-, precum și telefoanele mobile ale victimei, bărbatul a fugit.

Criminalul Elenei, Gabriel Falloni[Sursa foto: https://www.valledaostaglocal.it/]

Criminalul a fugit cu banii victimei

În momentul în care a fost prins de poliție, Gabriel Falloni avea cu el între 1.500 și 2.000 de euro în numerar, bani pe care a recunoscut că îi furase din casa româncei.

Citeste si: Anunț important pentru elevele și studentele din țară! Noi tichete sociale de la Guvern- kfetele.ro

Citeste si: Cine este și cu ce se ocupă Diana, fiica Deliei Budeanu. Detalii neștiute despre primul copil al regretatei crainice TV- radioimpuls.ro

Citeste si: Fiica milionarului Ioan Crișan, reținută pentru uciderea lui. Anchetatorii au aflat de ce Laura Crișan a comandat asasinarea acestuia- antena3.ro

Elena Raluca Șerban era rezidentă la Lucca, însă, de 3 săptămâni, se mutase cu chirie în apartamentul din Aosta. Potrivit valledaostaglocal.it, tânăra de 32 de ani ar fi practicat prostituţia.

Tânăra româncă a fost găsită moartă, pe jumătate dezbrăcată, în baia noii sale locuințe, într-o baltă de sânge. Polițiștii nu au găsit niciun semn de intrare forțată în apartament, semn că victima îi deschisese călăului ei. Aceasta a fost atacată din spate, înjunghiată în gât și lăsată să sângereze până la moarte.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si