O tânără a impresionat o lume întreagă. A murit de cancer ținându-și iubitul de mână. Medicii i-au spus fetei că urma să se vindece.

Citeste si: Noua boală care face ravagii. Ce este „ciuperca neagră” sau mucormicoza

Demi Morrison, în vârstă de 24 de ani, din Newcastle upon Tyne, Anglia, a închis ochii pentru totdeauna alături de iubitul ei, Andrew Charleston. Bărbatul i-a promis că îi va rămâne alături întotdeauna.

El a ținut-o de mână pe patul de spital și i-a jurat iubire veșnică, ba chiar că se vor revedea pe lumea de dincolo.

Andrew Charleston a refuzat vehement să plece de lângă iubita sa, mai ales în ultimele zile din viață. El s-a hotărât să-și țină promisiunea până la capăt. „Demi a fost dragostea vieții mele, întreaga mea lume, totul. Am fost împreună 24/7 până ieri, când Dumnezeu mi-a luat-o pe frumoasa mea prințesă. Mi-a frânt inima, dar mi-am ţinut promisiunea faţă de ea că îi voi fi alături până la capăt. Şi-a dat ultima suflare în timp ce eu o ţineam de mână şi îi mângâiam capul, spunându-i să nu renunţe încă. Dar nu mai putea să lupte. Luptase şi luptase şi dovedise că fiecare medic din cele 14 zile pe care şi le-a petrecut în spital greşise. Era una la un milion.

Nu aş putea iubi pe nimeni aşa cum o iubesc pe Demi. Dragostea pentru ea nu va muri niciodată”, a povestit Andrew.

Citeste si: Doliu în lumea culturală din România: Un celebru sculptor a murit

Poveste de dragoste fără sfârșit

Demi și Andrew au învățat împreună la şcoala Benfield din Newcastle şi au păstrat legătura de-a lungul anilor.

Relaţia lor a trecut de la o prietenie la mai mult în momentul în care Andrew s-a întors acasă într-o noapte şi a găsit-o pe Demi în faţa casei. Tânăra îl aștepta să vină. Din acel moment au fost de nedespărțit.

În urmă cu un an, tânăra a aflat tragicul diagnostic. Atunci, medicii au asigurat-o că tumoarea ei este vindecabilă. Miercuri însă, la doar câteva zile după ce a aflat că mai are câteva luni de trăit, a murit.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Apropiații fetei au transmis zeci de mesaje de adio pe paginile de socializare. Lauren Bruce, o prietenă din copilărie care a crescut împreună cu Demi în Byker, a povestit despre vacanţele de camping în care mergeau amândouă când erau copii.

„Ai fost cea mai amuzantă fată pe care am întâlnit-o vreodată, viața și sufletul petrecerii- micuța Demi Morrison. Ai luptat atât de mult... Sper că eşti liniştită acum frumoasa noastră”, a

scris Lauren.

Citeste si: Speranță pentru România- fundraising pentru cei aflați în nevoie

Amica lui Demi a deschis şi o pagină de strângere de fonduri pentru a acoperi costurile înmormântării.

„Nu ştiu ce mă voi face fără tine, ai fost viaţa mea, sufletul meu şi cea mai bună prietenă a mea. Sper că eşti în pace şi toată durerea a dispărut. Ne luăm la revedere până ne vom întâlni din nou” a adăugat şi Natasha Morrison, sora ei.

Cancerul i-a apărut fetei sub forma unui sarcom în picior. Medicii din Scoția nu l-au observat la timp, iar ea a fost diagnosticată abia la întoarcerea în nord-est. Atunci cadrele medicale au operat-o și au sperat că se va vindeca.

Chiar dacă a trăit cu speranța că se va vindeca, cu doar trei zile înainte de Crăciun Demi a aflat că este în stadiu terminal. Deşi prognosticul era iniţial între doi şi cinci ani, timpul i s-a scurtat la „câteva luni”.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

a murit de cancer în timp ce își ținea iubitul de mână
Demi și iubitul său Andrew.[Sursa foto: Facebook]

Specialiștii au descoperit atunci că celulele canceroase s-au răspândit deja în tot corpul. „Nu voi uita niciodată amintirile petrecute cu tine în toţi aceşti ani, lacrimile, petrecerile, supărările și râsele pe care le-am trăit împreună. Cum ar fi putut cineva să nu te iubească. Ai fost uimitoare”, a spus şi o altă prietenă, Natalie Graham.

Citeste si: Povestea de viață a unei femei de serviciu din România care peste noapte a devenit putred de bogată! A moștenit o avere de la un afecerist de top

Tânăra Demi și iubitul său abia se mutaseră împreună într-un apartament din Heaton.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si