“Puterea Dragostei”, reality show-ul matrimonial, prezentat de Cristina Mihaela Dorobantu, la Kanal D se afla in topurile preferintelor telespectatorilor, dovada stau cifrele uriase de audienta, inregistrate cu fiecare editie a emisiunii si care planseaza statia pe primele locuri in audienta.

Citeste si: Radu de la Puterea Dragostei, din nou îndrăgostit? Cine este fata pe care a sărutat-o cu forța?

„Puterea Dragostei” doar la Kanal D

Editia de sambata “Puterea Dragostei”, difuzata in intervalul 16:00 – 18:00, a plasat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din tara, atat la nivelul intregii tari, cat si in randul publicului de la orase, cu varsta intre 18 si 49 de ani. Conform cifrelor furnizate de Kantar Media, editia de sambata a emisiunii prezentata de Cristina Mihaela Dorobantu a fost urmarita de o medie de 431.000 de fani din intreaga tara, in fiecare minut al difuzarii, in intervalul orar mentionat anterior.

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea Dragostei” a revenit în țară. Bruneta a fost așteptată cu brațele deschise de Andreea Ardelean

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: El este iubitul Ligiei de la „Puterea Dragostei”. Darius i-a furat inima blondinei

Sambata, 5 iunie, Kanal D a fost lider de piata, cu 2.4 puncte de rating si 12.0% cota de piata, pe targetul National si 1.8 puncte de rating si 14,5% cota de piata, pe targetul Comercial. Minutul de aur, atins la 17:53 a adunat in fata micilor ecrane, la Kanal D, peste o jumatate de milion (566.000)

de telespectatori.

Citeste si: Alexandra si Codrut, dulce impacare sau despartire definitiva, dupa aparitia lui Marius? Aflati daca vor relua sau nu povestea de iubire, LUNI, 7 iunie, intr-o editie de senzatie Puterea dragostei, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Sora Siminei de la Puterea Dragostei s-a căsătorit! Primele imagini de la cununia civilă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si