Contract clar, inca din prima zi de lucru!

Atunci cand iei in calcul varianta unei angajari videochat Bucuresti, unele dintre cele mai importante aspecte de care trebuie sa tii cont sunt transparenta si legalitatea. La Studio-20.ro, totul este vizibil si conform legii, astfel incat vei semna un contract de artist-interpret inca din prima zi de munca. Acolo, vei putea sa citesti drepturile si obligatiile tale, dar si pe cele ale studioului.

Apoi, de fiecare data cand iti vei primi banii, adica la fiecare doua saptamani, vei primi un act aditional in care se mentioneaza suma incasata de la fiecare site, totalul, comisionul tau, precum si taxele si impozitele platite catre bugetul de stat. Vei putea sa consulti istoricul veniturilor si al taxelor platite inclusiv pe site-ul oficial ANAF.

1 000 de dolari pe luna, la inceput de drum!

Studio 20 se remarca printre companiile care fac angajari in videochat in Bucuresti prin faptul ca le ofera un ajutor consistent modelelor chiar la inceput, adica atunci cand au cea mai mare nevoie. Astfel, in primele trei luni de la angajare, fiecare fata primeste un venit minim de 1 000 de dolari pe luna, indiferent de rezultatele obtinute in aceasta perioada pe site-urile pentru adulti.

Daca inveti repede, esti serioasa si obtii performante inainte de incheierea acestei perioade, suma poate sa creasca, deoarece vei beneficia, bineinteles, si de bonusurile care ti se cuvin.

Astfel, nu trebuie sa astepti luni sau ani de zile pana cand veniturile devin consistente, ci situatia ta financiara se imbunatateste inca de la inceput.

Ajutor pentru completarea garderobei si a trusei de machiaj

Fetele care au luat decizia unei angajari in videochat in Bucuresti sunt ajutate, intr-o prima etapa, sa isi completeze trusa de machiaj si garderoba. Astfel, se vor putea prezenta in fata camerei cu sanse sporite de a atrage atentia membrilor site-urilor de profil.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Dupa consultari cu tine si cu un make-up artist, produsele sunt comandate si platite de studio. Daca activezi acolo pentru o perioada de cel putin trei luni, nu va mai trebui sa le platesti, ci le vei primi cadou. In schimb, daca decizi sa abandonezi activitatea, contravaloarea lor iti va fi retinuta din ultima plata.

Trainer dedicat si cursuri gratuite

Nimeni nu s-a nascut invatat, iar atunci cand te afli la inceput este normal sa ai nevoie de sfaturi si indrumare. Tocmai de aceea, in primele cinci zile de activitate, la dispozitia ta se va afla o colega trainer, care te va invata tot ceea ce este nevoie sa stii despre domeniu. Pe langa aspectele teoretice, iti vor fi oferite si exemple de role-play, astfel incat sa fii cat mai bine pregatita cand interactionezi cu membrii site-urilor.

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

In primele doua saptamani dupa ce ai facut pasul unei angajari videochat Bucuresti, poti sa frecventezi timp de doua pana la patru ore pe zi cursuri de limba engleza. Vei beneficia de ele individual, astfel ca vei ajunge rapid la un nivel conversational de baza. In plus, vei primi si lectii de cultura generala si de machiaj, de asemenea necesare pentru a te ajuta sa obtii performante cat mai bune.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si