Descoperirea macabră a fost făcută de o angajată a unei benzinării din București, care a alertat imediat autoritățile, potrivit Antena 3. 

Citeste si: Nou-născut strivit de tatăl său în somn. Bărbatul este acuzat de tentativă de omor

În momentul de față, autoritățile spun că bebelușul ar fi fost avortat de o femeie care are o vârstă cuprinsă între 40-45 de ani.

Polițiștii sunt prezenți la fața locului și au început cercetările. 

Citeste si: Caz șocant: un bebeluș în stare gravă după ce a fost lovit în somn de tatăl lui

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Citeste si: Un băiețel a ajuns la spital după ce a fost rănit cu cuțitul chiar de tatăl său. Copilul a sărit să-și apere mama

„La data de 02 iulie a.c., în jurul orei 14:00, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București- Secția 7 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, de către o persoană, angajată la o benzinarie, cu privire la faptul că în baia punctului de lucru a descoperit un făt decedat.


Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.
Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.”, a fost comunicatul emis de Poliția Capitalei. 

 

Știre în curs de actualizare...

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si