Un băiat este căutat de oamenii legii  după ce a dispărut de acasă. Echipajele de salvare, printre care și un elicopter SMURD îl caută pe tânăr în dreptul localităţii Ciupercenii Noi, din judeţul Dolj.

Citeste si: O mașină cu trei bărbați a plonjat în Dunăre. Doi dintre ei, captivi în interior

Copil dispărut în apele Dunării

Reprezentanții ISU Dolj au transmis că au început căutările unui minor, posibil înecat  în Dunăre pe raza localității Ciupercenii Noi.

Citeste si: VIDEO| Detaliu crunt! De ce a fugit de acasă fetița în vârstă de 8 ani din județul Iași? Cutremurător ce au aflat autoritățile

În zonă au ajuns echipaje de căutare-salvare dotate cu ambarcațiuni pneumatice din cadrul Detașamentului de Pompieri Calafat, elicopter SMURD pentru survolarea zonei, în vederea identificării persoanei dispărute și un echipaj SAJ.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

copil dispărut în dunăre în dolj
Mai multe echipaje îl caută pe minor.[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Moartea șocantă a unei tinere de 15 ani. Iubitul a înjunghiat-o și a aruncat-o în tufiș

Pentru găsirea minorului, au fost chemați în sprijin și echipajul de scafandrii din cadrul ISU OT, care asigură intervenția de specialitate în zona de competență a ISU DJ, în baza planurilor de cooperare în vigoare.

Citeste si: ATENȚIE! Un copil de 11 ani se luptă pentru viață după o provocare de pe TikTok: "Sunt mortale!"

Citeste si: Andreea, minora dispărută din Teleorman și căutată de Poliție, mesaj sfidător pe rețelele de socializare! „Vă salut...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si