Jador este foc și pară. Bolidul său a fost spart de hoți. Când s-a întors în parcare după un concert pe care l-a susținut a rămas fără cuvinte. Toate geamurile autoturismului său erau sparte. El a rămas fără portofel și face un apel disperat chiar către cei ce l-au jefuit.

Citeste si: Jador, fostul concurent de la "Puterea Dragostei", rupe tăcerea. "Ea nu va veni la nunta mea"

Remus-Ionuț Dumitrache, alias Jador, a trecut prin șocul vieții. Mașina lui a fost spartă de hoți chiar după un concert pe care l-a susținut în Constanța. Portofelul cântărețului a dispărut din mașină. Jador s-a filmat imediat și a povestit totul fanilor săi. El face un apel disperat către cei care l-au jefuit.

Mașina lui Jador de la „Puterea Dragostei” a fost spartă

Ghinioanele se țin lanț de Jador. Dacă în urmă cu puțin timp el a făcut accident, acum bolidul lui a fost jefuit. În acest timp, tânărul cânta pe scenă.

Citeste si: Ea este iubita lui Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”. S-a afișat cu bruneta focoasă în vacanță

mașina lui jador a fost spartă de hoți
Mașina lui Jador a fost spartă de hoți.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

În momentul în care a observat că geamurile bolidului de lux sunt sparte și că îi lipsesc mai multe lucruri din mașină, precum și portofelul, cântărețul nu a mai stat pe gânduri și a făcut un filmuleț pe care l-a postat în mediul online.

Manelistul a explicat ce a pățit și a făcut un apel către hoți. Jador a transmis un mesaj vehement tâlharilor și le-a spus să ia toți banii din portofel, însă să-l aducă înapoi, căci are nevoie de actele pe care le avea în acesta.

Bărbatul a filmat imediat și mașina pentru a demonstra care este situația, de fapt, surprinzând și geamurile sparte. Acesta a povestit rapid ce s-a întâmplat și a fost pe cât se poate de supărat.

Citeste si: Jador și Bogdan Mocanu se au la cuțite. Ce s-a întâmplat întrei cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei

„Te duci la spectacol și uite oamenii ce fac la mașină. Nu mai avem geamuri. Mi-a luat portofelul din mașină. Te rog frumos ia banii și golește-l și du portofelul, aruncă-l la o secție de poliție, trimite-l, fă ceva ca să fie bine”, a spus Jador pe internet.

În acele clipe, Jador de la „Puterea Dragostei” era alături de un alt amic. Prietenul său făcut același apel către hoții care l-au tâlhărit pe artist, respectiv că le-a transmis tâlharilor să golească portofelul și să ia toți banii din el, însă să-l înapoieze apoi, căci actele sunt foarte importante și Jador are nevoie de acestea.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Jador și Georgiana Elisei s-au împăcat! Tatăl artistului a confirmat vestea

„Care ai furat banii, cine ești tu să fii sănătos, dar adu-ne portofelul, avem plecări, ne trebuie buletinul”, a spus amicul lui Jador.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si