Săptămâna trecută a avut loc accidentul în care Elena conducea un automobil de lux, marca Porsche, fără asigurare care aparţinea mijlocașului, pe autostrada M8 în Glasgow.

O tânără de 19 ani a ajuns la spital

Din păcate, în urma acestui accident grav, o tânără, în vârstă de doar 19 ani, a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Citeste si: VIDEO| Accident cumplit în fața casei. O copilă de 11 ani și o femeie au murit pe loc

Elena Tănase[Sursa foto: Instagram]

Iubita lui Hagi este acuzată de provocarea accidentului

Se pare că Elena Tănase a fost cea care a provocat accidentul din Scoția.

„În jurul orei 21.00, sâmbătă, 21 august, poliţia a fost chemată la un accident rutier cu patru vehicule pe M8, lângă J23, spre est. O tânără, în vârstă de 19 ani, a suferit răni în urma accidentului şi a trebuit să meargă la spital pentru tratament. O tânără de 22 de ani a fost acuzată în legătură cu presupuse infracţiuni rutiere”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei scoţiene.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cum a devenit un român spaima Californiei. Andrei a ajuns să controleze mii de conturi din care a furat toți banii- antena3.ro

Citeste si: Vitamina D e cea care stabilește legăturile în complicatul sistem imunitar. Ce înseamnă doza „de atac”- wowbiz.ro

În momentul producerii accidentului de pe autostrada don Scoția, Ianis Hagi nu avea cum să își dea seama de cele întâmplate, deoarece acesta pregătea alături de colegii de la Glasgow Rangers deplasarea cu Ross County.

Duminică, 22 august, campioana Scoției se impunea cu 4-2. Hagi a fost titular și a evoluat până în minutul 78.

Ianis Hagi, fiul fostului internaţional Gheorghe Hagi, evoluează în acest moment la Glasgow Rangers, iar acesta și-a început contractul din luna februarie a anului 2020.

Pe plan internațional, are prezențe la națională pentru România U17, România U16, România U19, România U21 și România.

Ianis Hagi[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Un motociclist a încetat din viață la doar 19 ani

Ianis Hagi s-a născut pe 22 octombrie 1998 în Istanbul, Turcia, în perioada în care tatăl său Gheorghe juca la Galatasaray. La vârsta de 10 ani Ianis a fost înscris la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi. El și-a făcut debutul în Liga I la FC Viitorul Constanța, pe 5 decembrie 2014, la vârsta de doar 16 ani, când a intrat la schimb în ultimul minut al jocului în locul lui Silviu Pană în înfrângerea cu 1–2 de pe teren propriu în fața echipei FC Botoșani, antrenor la echipă fiind (atunci) chiar tatăl său.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si