Imagini greu de privit au fost surprinse pe străzile din Rusia. O tânără s-a fotografiat în timp ce conducea, iar pe locul din dreapta o acompania un urs himalayan. Veronika Dichka are 24 de ani.

Citeste si: VIDEO| O ursoaică, filmată în timp ce atacă o mașină în mișcare, la Bușteni

Fata nu se teme deloc de marele animal. I-a pus și un nume și au legat o prietenie.

Veronika spune că înțelege nevoile ursoaicei Toptyzhka și că au mai mers de multe ori împreună cu mașina.

Tânăra, de 24 de ani, a fost văzută de mai multe ori în timp ce călătorea cu mașina, iar alături de ea, un urs ocupa locul din dreapta al autoturismului. Ursoaica nu este agresivă deloc.

Rusoaica care merge cu mașina alături de un urs

Povestea a început în urmă cu doar câteva luni. Veronika a cunoscut-o Toptyzhka, ursoaica care aparține unei femei din Rusia Maya Kirsanovași. Tânăra s-a oferit imediat să o ajute cu îngrijirea ursului. De atunci au petrecut aproape fiecare zi împreună, fără nici măcar o teamă că viața ei este pusă în pericol.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

rusoaica care merge cu mașina alături de un urs
Tânăra care merge cu ursul la plimbare.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Accident cu o armă de vânătoare, în judeţul Vaslui: A rămas fără patru degete la mâna dreaptă

Fata a fost întrebată dacă s-a simțit vreo clipă în pericol. Ea a afirmat că efectul este invers, de fapt, și că se simte în siguranță alături de ursoaică. Aceasta o ia zilnic după ea cu mașina și mărturisește că nu a folosit niciodată o cușcă pentru animale.

Veronika a declarat care este modalitatea prin care o face pe ursoaică să fie calmă. Animalul primește o mulțime de bunătăți, cum ar fi cârnați și pare a se înțelege de minune cu Veronika, care îi face toate poftele.

Citeste si: Jocuri periculoase cu ursii

„Ursul are întotdeauna o atitudine pozitivă față de călătoriile cu mașina datorită naturii sale curioase. Este un urs curios și principalul lucru pe care îl interesa era volanul. De asemenea, se distrează foarte bine aprinzând și stingând lumina cu nasul. Sunt adesea întrebată dacă mă tem de urși, dar aș spune, dimpotrivă, că mă simt în siguranță cu Toptyzhka.”, a spus Veronika.

Citeste si: VIDEO Delia Matache, vacanță cu peripeții pe Transfăgărășan! Artista a trecut pe lângă zeci de urși: „Riscurile sunt foarte mari”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si