Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D l-a uitat definitiv pe Iancu Sterp. Blondina nu vrea să facă publice prea multe detaloo despre viața ei amoroasă, preferând să stea departe de lumina reflectoarelor.

Denisa se află în Mykonos, Grecia, alături de câteva prietene

Tânără și fără obligații, Denisa și-a luat cele mai apropiate prietene și a zburat spre Mykonos.

Denisa de la „Puterea Dragostei” duce o viață liniștită în Marea Britanie. Blonda are un job acolo, de mai multă vreme. Tânăra este dornică să iubească din nou, deoarece l-a dat uitării pe Iancu.

Blondina a preferat să se întoarcă la job-ul său din Marea Britanie, acolo unde lucrează în domeniul securității.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

„Toată lumea mă întreabă dacă sunt stewardesă. Știu că uniforma mea arată așa, dar nu sunt stewardesă. Lucrez în security, aici în Londra, așa cum este și în România, dar nu cred că este la fel. Securitatea din România nu se compară cu securitatea din Londra.

Sunt meserii total diferite și m-am hotărât să vă povestesc un pic despre munca mea.”

Citeste si: Mari și Robert, foști concurenți ”Puterea Dragostei” au anunțat data botezului

Denisa a format un cuplu cu Iancu Sterp, dar este în continuare singură

Denisa de la ”Puterea Dragostei” a format un cuplu alături de Iancu Sterp. Ba chiar mai mult, cei doi au petrecut o vacanță de neuitat în Marea Britanie.

O dată cu participarea lui Iancu la emisiunea „Survivor” relația lor a început să scârțâie, așa că cei doi s-au despărțit.

Citeste si: Alexandra de la Puterea Dragostei a făcut anunțul. Ce va face aceasta cu premiul în valoare de 10.000 de euro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si