Animalul a agonizat jumătate de zi doar pentru că primăria nu avea contract cu o asociaţie de vânătoare, care să-l tranchilizeze.

Întâmplarea halucinantă s-a petecut în comuna Ceahlău, din Neamț. Animalul sălbatic, care cel mai probabil coborase sa caute hrană, a încercat să sară gardul din sârmă ghimpată, dar a rămas înțepenit acolo.

Citeste si: Bărbat atacat de urs în județul Prahova. Victima s-a ales cu răni grave în urma atacului

Animalul a agonizat aproape 12 ore până să fie salvat

Oamenii care locuiesc în apropiere au auzit urletele disperate ale ursului și au sunat la 112. În astfel de situații ar fi trebuit să intervină echipa desemnată de autoritățile locale, pe baza ordonanței de urgență dată de ministrul Mediului în urmă cu mai bine de două luni.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Tânăra care a făcut senzație pe internet. A ieșit cu ursul la câteva ture cu mașina

Primăria a amânat salvarea ursului, deoarece nu avea contract cu o asociație de vânătoare

Numai ca primăria a realizat ca nu poate nimeni să intervină, pentru că nu avea încheiat un contract cu o asociaţie de vânătoare.

Astfel că bietul animal a agonizat vreme de 12 ore captiv în sarma ghimpată.

Citeste si: Diana Șoșoacă, enervată la culme de turiștii care sperie urșii în loc să le dea de mâncare: ”Și animalele au drepturi”

În cele din urmă, în ajutorul ursului au venit reprezentanții unei asociații din zonă. Aceștia l-au tranchilizat şi i-au tratat rănile suferite cât timp s-a chinuit să se salveze. Din fericire, nu a fost nimic grav, iar animalul a fost eliberat în natură.

VIDEO- Momentul în care ursul a fost salvat:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si