Cine a fost Petrică Cercel, celebrul manelist care s-a stins astăzi din viață?

Petrică Cercel, care avea o carieră de zeci de ani în spate, a murit din cauza virusului COVID-19, după ce fusese internat în spital timp de mai multe zile.

Din păcate, manelistul nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire, în ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-l salva. Problemele de sănătate au fost mai puternice decât corpul lui Petrică Cercel, care a fost răpus de cumplitul virus.

Petrică Cercel biografie: Celebrul manelist a fost răpus de COVID-19
Petrică Cercel biografie: Celebrul manelist a fost răpus de COVID-19

„Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate. Mai exact, acest nenorocit de COVID19, dar prin rugăciunile noastre, Dumnezeu îl va vindeca”, a sccris Ionuț Cercel, într-un mesaj postat pe Facebook.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Petrică Cercel a murit! Doliu în industria muzicală

Colegii manelistului s-au rugat pentru Petrică și i-au transmis numai gânduri bune de când au aflat că este în stare foarte gravă, infectat cu COVID-19. Fiul său, Ionuț Cercel, a fost cel care a spus pulic că tatăl lui, Petrică Cercel, are mari probleme de sănătate și ne-a transmis să ne rugăm pentru vindecarea acestuia.

Se pare că toate încercările au fost în zadar.

Colegii de breaslă sunt șocați de vestea morții lui Petrică Cercel. Aceștia au postate pe rețelele de socializare mesaje pline de durere și fotografii care amintesc de cine a fost Petrică Cercel. Fanii au reacționat la aceste mesaje triste.

Citeste si: Petrică Cercel, cauza morţii: Câţi copii avea artistul? Soţia lui, Ana, este devastată

Petrică Cercel biografie: Celebrul manelist a fost răpus de COVID-19
Petrică Cercel biografie: Celebrul manelist a fost răpus de COVID-19

„Dumnezeu să-L ierte pe prietenul și colegul nostru Petrică Cercel!
Condoleanțe familiei îndurerate!”, a scris Costel Biju.

"Iubitul meu prieten,frate mai mare, nu pot să cred că nu mai ești. Mi-a fost frică să mă interesez de starea ta, mi-era frică de să aud vestea asta. Mă chemai mereu la tine acasă și mai ales de ziua ta să petrecem împreună și să ascultăm muzică. S-a pierdut una dintre cele mai mari comori ale Muzicii noastre lăutărești nu te voi uita niciodată Petrica Cercel fratele meu iubit. Muzica ta rămane în continoare și numele tău o legendă mare. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace pe marele nostru PETRICA CERCEL.", a scris Liviu Puștiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si