Se pare că înmormântarea lui Petrică Cercel a fost amânată. Iniţial, familia programase ca funeraliile să înceapă la 14:30, iar acestea au fost devansate pentru ora 16:00.

La funeralii a apărut și poliția pentru a nu se face prea mare aglomerație și pentru ca familia să fie lăsată în pace de către fanii artistului. De asemenea, circulația a fost oprită în cimitir pentru ca întregul eveniment să decurgă cum trebuie.

Vestea proastă este că familia artistului nu a vrut ca presa să aibă acces la ceremonia funerară a artistului Petrică Cercel. 

Citeste si: Un alt cântăreț s-a stins din viață! A murit Dorin Anastasiu, câștigător al trofeului Cerbul de Argint

Lumea este îmbrăcată în alb la înmormântarea lui Petrică Cercel

Cameramanul maneliștilor, Daniel Ionescu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de regret pentru pierderea lui Petrică Cercel. Dar și o rugăminte pentru cei care îl vor conduce pe ultimul drum.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Nu mi-aș fi dorit niciodată să scriu aceste cuvinte despre acest om care a fost un exemplu pe acest pământ. Dar, din păcate, soarta a fost atât de crudă cu el si l-a luat de lângă noi!! Țin să precizez că toți cei care vor fi prezenți la priveghiul Lui Petrică Cercel avem rugămintea de a avea cămașă albă sau tricou alb. Vă mulțumim pentru înțelegere Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris Daniel Ionescu pe contul său de Facebook.

Astfel, celebrul manelist va fi condus e ultimul drum de către rude și prieteni, dar și colegi de breaslă. Rugămintea familiei a fost ca toată lumea care îi aduce un ultim omagiu lui Petrică Cercel să vină la funeralii îmbrăcată în alb. Deoarece albul reprezintă curățenie și puritate.

Un membru al familiei Cercel, extrem de îndurerat și cu lacrimi în ochi a început să strige: ”Ai fost cel mai bun, cel mai bun! Din cauza asta te-a luat Dumnezeu la el!”

Adrian Minune, prezent la înmormântarea prietenului său

Adrian Minune și-a făcut apariția la înmormântarea bunului său prieten si coleg de breaslă, Petrică Cercel. Cântărețul a venit înoțit de către un șofer personal ce îi conducea Mercedesul alb.

Adrian Minune a venit la cimitir

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Petrică Cercel biografie: Celebrul manelist a fost răpus de COVID-19

Tradiția spune că după înmormântare, la parastas, trebuie să se servească carnea de berbec, iar familia lui Petrică Cercel au început pregătirile pentru berbecuțul la proțap și cpecialitatea este gătită chiar în aceste momente, scrie Cancan.ro

Ionuț Cercel, îndurerat și plin de lacrimi

Familia și prietenii își strigă durerea lângă trupul fără viață al cântărețului, Ionuț Cercel, fiul lui Petrică Cercel, fiind surprins în câteva imagini, aproape fără voce de la cât şi-a jelit tatăl: ”Tăticuțule, tată, tată! Floarea mea, frumusețea mea, tăticul meu! Ţi-ai făcut misiunea şi ai plecat”, se deslușesc câteva cuvinte printre suspinele lui Ionuț.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si