Femeia de naționalitate română, stailită în oraşul italian Napoli, a fost plasată în arest la domiciliu, sâmbătă, 2 octombrie. Aceasta este acuzată de furt după ce a comis mai multe infracțiuni de acest fel în magazinele din localitatea Avezzano.

Citeste si: Români arestați în Italia pentru trafic de migranți

Metoda prin care românca fura din magaine

În comiterea infracțiunilor, femeia avea un complice, tot de naționalitate română, care însă a reușit să se facă nevăzut.

Carabinierii au reconstituit furturile prin intermediul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din magazine. Scenariul era același de fiecare dată. În imaginile suprinse de camerele de supraveghere se vede cum o femeie distrage atenţia personalului responsabil de raion, apoi ia brusc marfa de pe rafturi şi o ascunde într-un cărucior în care se afla un copil.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Conform anchetatorilor, românca modificase căruciorul copilului astfel încât bunurile furate să treacă nedetectate de sistemele antifurt din magazine. Oamenii legii au descoperit şi autoturismul cu care femeia se deplasa pe străzile din centrul oraşului Avezzano, în căutarea magazinelor de unde urma să sustragă diverse bunuri. 

Românca a fost oprită în trafic, iar mașina percheziționată. Astfel, parte din bunurile furate de româncă au fost recuperate. Atât maşina, cât şi căruciorul au fost confiscate de polițiștii italieni.

Citeste si: Și-a ucis fiul de doi ani și l-a pus pe banda rulantă într-un supermarket


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si