@laaurii06_

#tzancauraganu #madalinamiu #marymar

♬ sonido original- laaurii06_

Andrei Velcu, zis Tzancă Uraganu, a mers la studio alături de Marymar. Acesta și-a dus iubita pentru a o lovi pe Mădălina Miu. Femeia se afla la studio alături de alți maneliști celebri.

Marymar a intrat și s-a năpustit asupra ei, în timp ce Uraganu a filmat pentru a pune pe Tiktok. Lăutarul a filmat întreaga scenă, în timp ce râdea.

Citeste si: Tzancă Uraganu, amendat la o nuntă în Constanța

„Dacă ești tu scăpată, să m**** băiatul meu Adam. Dute la Poliție. Dacă vei fi tu scăpată de mine...te voi și desfigura. Te bat până te p*** pe tine.”, spunea Mădălina Miu în mediul online, în urmă cu ceva timp. Femeia o amenința pe actuala iubită a manelistului.

Citeste si: Tzancă Uraganu- îndrăgostit până peste cap de Marymar. Cum i-a prezentat-o pe brunetă fetiței lui Anays

@madamuiu

#madalinamiu #tzancaurqganu #miuamancatbataie #madarupta

♬ sunet original- Madamuiu

Ce a transmis Tzancă Uraganu

Manelistul a declarat că el nu s-a băgat deloc, ci bătaia a fost unu la unu. Uraganu a transmis că în locul Mădălinei nu ar mai ieși din casă.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Cine i-a furat inima lui Tzancă Uraganu?! Este sexy, brunetă și are forme voluptoase

marymar-a-batut-o-pe-madalina-miu

Mădălina Miu a fost bătută de către Marymar.

[Sursa foto: Captură Tiktok]

„Acum...vorbim de ce este recent. Aia ți-a rupt gura așa, asta la fel. Bătaia a fost unu la unu. Să m*** familia mea dacă m-am atins de tine și nici dacă m-aș atinge. Unu la unu. Nu s-a băgat nimeni. Te-am pus să te bați cu ea. Una e să te bați cu mai multe femei, una e cu alta singură. Degeaba vorbești. În locul tău n-aș mai ieși din casă.”, a spus Tzancă Uraganu.

Marymar s-a filmat și ea alături de Tzancă Uraganu după incident. „Orice ai face ți-am rupt gura, ți-am rupt fața. Ți-am dat de te-am julit. Ești tare în gură și...ești varză.”, a adăugat Marymar.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Mădălina Miu, bătută de iubita lui Tzanca Uraganu! Prima reacție a Alinei Marymar: „I-am rupt părul din cap”

În prezent Tzancă Uraganu și Mădălina Miu încă sunt căsătoriți în acte. Cei doi au împreună un copil, pe nume Adam. Uraganu însă locuiește cu Lambada, alături de care are o fetiță pe nume Anays. Se pare că inima lui este destinată lui Marymar alături de care se afișează tot timpul. Manelistul merge alături de brunetă la orice eveniment în cadrul căruia este invitat. Tzancă Uraganu chiar i-a organizat ziua de naștere make-up artistei și a cerut-o de soție. Rămâne de văzut ce alegere va face Tzancă.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si