Autoritățile italiene au anunțat că un român, Mirel Joacă Bine, a fost ucis în Italia când jefuia o casă. Dar se pare că brașoveanul despre care autoritățile italiene au spus că a fost ucis, trăiește și se află în Suedia.

Bărbatul susține că a fost victima unui furt de identitate

Mirel Joacă Bine susține că bărbatul împușcat, cel mai probabil se folosea de cartea sa de identitate, pierdută acum ceva timp.

"Eu sunt Mirel Joacă-Bine si persoana din Italia nu sunt eu.”, a spus brașoveanul. 

Povestea este susținută și de sora bărbatului: „El este fratele meu şi acesta este cel care se presupune că este persoana decedată care se cheamă Mirel Joacă-Bine. N-are nicio legătură, nici în clin nici în mânecă.”, a spus Monica Joacă-Bine.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Mama gemenilor din Ploiești este însărcinată?! Imagini inedite cu Andreea

Bărbatul a mărturisit că a primit mai multe amenzi din Franța și Anglia

Mirel Joacă Bine, în vârstă de 34 de ani, trăiește în Suedia, este căsătorit și are doi copii.

„Mi-a venit o amendă că nu am plătit un pod pe o autostradă, apoi încă o amendă că m-a oprit poliţia în Franţa că am depăşit viteza cu 30 de km la oră şi mi-au dat amendă.”, a povestit Mirel.  

Autoritățile vor trebui acum să identifice cine este de fapt bărbatul împușcat mortal. Românul a intrat în casa italianului împreună cu câțiva complici. 

Citeste si: Întâmplare tragică în Vaslui. Bolnav de COVID-19, a murit în drum spre casă fiind sătul să mai aștepte la UPU


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si