Fanii serialului cred că până și tragedia de la concertul rapperului Travis Scott a fost anunțată, după ce creatorii au fost creditați că au prezis totul: de la finalul seriei ”Urzeala Tronurilor”, până la pandemia de coronavirus și alegerea lui Donald Trump.

Coincidențele sunt prea mari, susțin fanii seriei, între ceea ce apare acum, de exemplu, în Famila Simpson și se traduce în realitate peste unul sau chiar 10 ani!

Alegerea lui Donald Trump, prezisă de Familia Simpson

Ca să dăm doar câteva dintre marile exemple, alegerea lui Donald Trump ca preşedinte al Statelor Unite, în 2016, ar fi fost „prezisă” de serialul de televiziune în urmă cu 16 ani, în episodul „Bart to the Future” din sezonul 11.

Familia Simpson a prezis alegerea lui Trump

Familia Simpson a prezis alegerea lui Trump

Citeste si: VIDEO| Serialul fenomen Jocul Calamarului (Squid Game) va avea un nou sezon

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Până și harta oficială cu rezultatele alegerilor din 2016 seamănă izbitor cu cea din desenele animate, realizată în anul 2000.

Un alt eveniment politic major, care pare să aibă corespondent în seria animată, este alegerea Kamalei Harris- anul trecut, în functia de vicepreședinte al Statelor Unite.

Alegerea Kamalei Harris, prezisă

Alegerea Kamalei Harris, prezisă

Familia Simpson, Nostradamus al zilelor noastre

Chiar și ținuta cu perle, aleasă de aceasta, la învestire, apare desenată ca atare într-un episod din anul 2000!

Citeste si: VIDEO EXCLUSIV! Un site nou-apărut şi inspirat din celebrul serial Jocul Calamarului îndeamnă tinerii la violenţă

Pe internet, sunt zeci de articole in care se arată că această serie poate fi considerată un Nostradamus al zilelor noastre sau... Baba Vanga, o prezicătoare mai apropiată de granițele României.

Pandemia prezisă din 1993

S-a scris că pandemia de coronavirus ar fi fost prezisă de seria ”Familia Simpson” încă din 1993, alegerea lui Joe Biden președinte- de asemenea, dar și finalul de la ”Urzeala Tronurilor” sau aparitia artistei Lady Gaga la o ediție a Superbowl ar fi fost si ele anuntate.

Acum, fanii comentează pe rețelele de socializare că se știa și de tragedia de la concertul sustinut de Travis Scott în Houston, în care 8 tineri au murit. În episodul 22, sezonul 3, din data de 23 aprilie 1992, este prezentat un concert la care, ca si acum, au fost incidente violente, iar echipajele de salvare au intervenit de urgență.

Citeste si: Doliu în lumea filmului. A murit un celebru actor din serialul "Sex and the City"

Apoi, în episodul 23, sezonul 21, difuzat pe 27 mai 2010, Homer arată coperta unei reviste care seamănă izbitor cu afisul folosit acum pentru promovare de rapperul american.

Dacă aceste asemănări sunt pură coincidență rămâne de văzut! Cert este că fanii seriei Familia Simpsons sunt în delir.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si