Tragedie în Târgu-Mureș. O persoană a ars de vie  după ce o fostă hală a ars. Focul a avut loc, lângă calea ferată din Târgu Mureș. Oamenii legii fac în continuare cercetări pentru a identifica persoana care a fost găsită carbonizată în clădire.

Citeste si: Lăsați în grija fratelui, au murit în incendiu

Incendiu puternic în Târgu-Mureș

Fosta haltă din Târgu Mureș a luat foc, vineri seara, 12 noiembrie. Autoritățile au găsit în interiorul clădirii o persoană moartă. Identitatea nu este cunoscută încă. Incendiul a avut loc în casa care a fost haltă cu mult timp în urmă, situată lângă calea ferată, pe strada Aleea Carpați.

incendiu-targu-mures-12-noiembrie

Incendiu puternic la o fostă hală.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: VIDEO| Familie din Arad, atacată de proprii câini. Bunicii au fost mușcați pe tot corpul

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au intervenit rapid pentru a stinge flăcările. Clădirea a fost cuprinsă imediat de flăcările puternice, iar autoritățile s-au chinuit ceva timp pentru a lichida incendiul.

Citeste si: Au ars de vii în anexa gospodăriei. Doi bărbați și-au pierdut viața într-un mod cumplit

În interiorul clădirii a fost găsită o persoană carbonizată a cărei identitate nu este cunoscută deocamdată.

Oamenii legii fac cercetări în continuare pentru a stabili identitatea persoanei decedate, dar și pentru a afla de la ce a pornit incendiul.

Citeste si: Incendiu la Spitalul de Boli Infecțioase din Ploiești. Doi pacienți au murit și zeci de bolnavi cu COVID-19 au fost evacuați. O asistentă a sărit în foc pentru a-i ajuta


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si