Marinar de profesie, acesta a spus că, inițial, ar fi vrut să îi testeze dragostea soției! ”Trebuia să mă opresc înainte ca situația să scape de sub control”, a declarat, în cele din urmă, spaniolul care are acum 58 de ani.

”Nu am fost în comă niciun moment. Este adevărat că am căzut de la 6 metri. Am fost internat într-un spital din Irak

Din cauza accidentului, am avut în fiecare zi, timp de 35 de ani, mai multe stări de leșin, între 14 și 16”.

Confesiunile bărbatului care a mințit că a stat în comă 35 de ani

Așa își începe confesiunea șocantă Manel Monteagudo, cel care, nu mai departe de săptămâna trecută, a susținut că a intrat în comă după un accident suferit în 1979, chiar în ziua în care împlinea 23 de ani, și... s-a trezit la 58 de ani!

Citeste si: VIDEO| El este bărbatul care a stat 35 de ani în comă: „M-am culcat la 23 de ani și m-am trezit la 58”

Povestea a devenit virală

Fotografiile cu el tânăr, din momentul accidentului, și imaginea sa de acum- cea a unui om îmbătrânit, care a petrecut ultimii 35 de ani în stare vegetativă au devenit virale.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: 9 mașini pe care un mecanic auto spune că nu le-ar cumpăra niciodată: ”Costul reparațiilor este mult mai mare”- wowbiz.ro

Dornici să afle cât mai multe despre povestea sa aparent fabuloasă, jurnaliști și oameni simpli deopotrivă au cercetat și au observat mai multe contradicții în declarațiile sale, iar scepticii au avut de partea lor și mai multi medici. Specialiștii au spus că este aproape imposibil ca o persoană să se mai trezească după 35 de ani de comă. Într-un final, Manel Monteagudo a ccedat și a decis să spună adevărul, în direct, la televiziunile din Spania:

”Mi-aș fi dorit să fiu în comă, pentru că atunci nu i-aș fi creat atâtea probleme soției mele. Trebuia să mă opresc înainte ca situația să scape de sub control. Îmi asum tot ce am făcut. Este doar vina mea!”

”Coma de 35 de ani”, un test pentru soție: ”Nu am fost în comă niciun moment”. De ce a mințit?

”Coma de 35 de ani”, un test pentru soție: ”Nu am fost în comă niciun moment”. De ce a mințit?

[Sursa foto: pixabay.com]

Citeste si: VIDEO- Copii încurcați la fertilizarea in vitro

De ce a decis să spună adevărul

Bărbatul a recunoscut că suferinta pe care i-a provocat-o soției și chinul la care a condamnat-o sunt principale motive pentru care a chemat echipele de televiziune ca să spună, în sfârșit adevărul!

Citeste si: A murit jurnalistul român Dragoș Dumitriu, după o lună de spitalizare COVID-19


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si