Este bombă în showbiz. Liviu Dragnea și Irina  mai sunt împreună sau nu?! Jurnaliștii români susțin că fostul lider PSD și-a părăsit concubina. Dragnea și-ar fi strâns tot ce a avut și a plecat din apartamentul pe care i l-a cumpărat Irinei cu ceva vreme în urmă.

Citeste si: Codrin Ștefănescu, duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

PSD-ist-ul și logodnica sa păreau a fi un cuplu solid și bine întemeiat.

Irina ar fi suferit teribil atunci când iubitul ei a stat în spatele gratiilor. Însă, în ultima perioadă relația lor s-a răcit.

Conform jurnaliștilor Cancan, Liviu și Irina nu ar mai fi împreună. Jurnaliștii susțin că politicianul și-a făcut bagajele și a plecat de acasă. Cei doi amorezi locuiau în apartamentul pe care Dragnea i-l cumpărase logodnicei sale.

Citeste si: PSD nu merge astăzi la consultările de la Palatul Cotroceni cu o propunere de premier

Mai sunt împreună Liviu Dragnea și Irina Tănase?!

În presa mondenă apare că fostul lider al Partidului Social Democrat și-a părăsit marea iubire din cauza unui amantlâc. Se zvonește că blondina a avut o relație clandestină cu un fost partener de al ei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Codrin Ștefănescu, prieten bun cu Liviu Dragnea, ar fi implicat în toată această poveste încurcată.

Citeste si: VIDEO| Liviu Dragnea uimește din nou. Politicianul s-a pozat alături de un manelist cunoscut

„Este unul dintre apropiații lui Dragnea, dar mulți îl suspectează că a făcut el niște manevre, a băgat niște fitile în tot scandalul ăsta mocnit.”, au declarat surse apropiate cuplului, exclusiv pentru Cancan.

Irina Tănase a fost contactată de jurnaliști, însă neagă total aceste afirmații. Tânăra a transmis că nu este adevărat că ea și Liviu Dragnea s-au despărțit.

„De unde știți dumneavoastră așa ceva? (n.r – că Liviu Dragnea s-a mutat de acasă). Nu. Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit.

Dar nu înțeleg de ce mă întrebați asta? Nu m-a, nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta. Îmi pare rău.”, a declarat Irina Tănase pentru sursa citată.

Citeste si: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”- kfetele.ro

Citeste si: Alin Oprea, dezvăluiri incendiare despre viața la Londra a fostei sale soții și a celor doi copii: "Un apartament pentru ei pe credit, dar cu un avans destul de mare, 100 de mii de lire s-au dat atunci"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

de ce s-au despărțit liviu dragnea și irina tănase

Liviu Dragnea și iubita sa.

[Sursa foto: Facebook]

După ce a negat vehement separarea de politician, Irina Tănase și-a dezactivat sau șters contul de Instagram, întrucât acesta nu mai este vizibil.

Citeste si: Codrin Ștefănescu spune ce crede cu adevărat despre Diana Șoșoacă: „Un singur senator face cât toată opoziția la un loc”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si