O femeie din Italia a avut parte de un sfârșit cumplit, chiar în Ajun de Crăciun. Românca lucra în domeniul îngrijirii la domiciliu, iar în momentul în care s-a întâmplat accidentul, aceasta se îndrepta spre locul de muncă.

Citeste si: Un bărbat a murit după ce autoturismul pe care îl conducea s-a răsturnat

Evenimentul rutier s-a petrecut pe drumul DP1704.

Femeia se îndrepta spre locul de muncă, iar din păcate nu a scăpat cu viață.

Sfârșitul tragic al unei românce

Victima avea 34 de ani și s-a stins din viață la sfârșitul după-amiezii, după ce a fost lovită de un autoturisim în Carall. Accidentul tragic a avut loc pe drumul DP1704, în apropierea localității San Vicente de Vigo.

Citeste si: Constanța: Un copil în vârstă de 8 ani a fost rănit de o petardă care i-a explodat în mână

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Ea lucra în domeniul îngrijirii la domiciliu, iar în momentul în care s-a întâmplat accidentul, se îndrepta spre serviciu, pentru a avea grijă de o localnică pe nume Rosa.

Citeste si: O ambulanță care se afla în misiune a fost implicată într-un accident în Galați

Garda civilă investighează cum s-a petrecut acest accident, iar acesta ar fi avut loc în momentul în care românca traversa strada. Femeia era îmbrăcată în haine închise și din cauza lipsei de vizibilitate șoferul autoturismului nu ar fi văzut-o.

Șoferul care a provocat accidentul este un locuitor din Carral.

Citeste si: Drama unei mame care și-a pierdut fiul într-un accident rutier, în prag de sărbători: "Pui frumos, te așteaptă mama acasă"

Medicii au ajuns la locul accidentului cât de repede au putut, dar din păcate pentru româncă nu s-a mai putut face nimic și i-a fost confirmat decesul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si