Acţiunea de prindere în flagrant a avut loc în 8 ianuarie, după ce adolescentul a sesizat poliţia, cu o zi înainte. El le-a spus polițiștilor că, în perioada 22 noiembrie 2021- 4 ianuarie anul acesta, un tânăr din Vădăstriţa l-ar fi constrâns prin ameninţări cu violenţa să-i dea diferite sume de bani, potrivit unui comunicat al IPJ Olt.

Citeste si: Medicul prins că lua mită a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Minorul a fost amenințat cu acte de violență

De teamă, adolescentul i-ar fi dat tânărului din Vădăstriţa, în total, 18.500 de lire sterline, bani pe care i-ar fi luat de acasă fără să ştie părinţii.

„De asemenea, minorul a sesizat faptul că tânărul l-ar fi ameninţat că îl va da în vileag părinţilor săi pentru că ar fi sustras bani de la domiciliu şi, totodată, l-ar fi ameninţat cu acte de violenţă dacă nu îi va da suma de 6.600 de lei”, potrivit polițiștilor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Fratele lui Dani Mocanu, prins în flagrant, în Olanda

Tânărul avea asupra sa 1.100 de lire sterline

În momentul în care a fost prins în flagrant, tânărul avea asupra lui suma de 1.100 de lire sterline, bani primiţi de la minorul de 15 ani.

„La data de 8 ianuarie a.c., sub directa coordonare a prim procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, a fost organizat un flagrant delict, asupra tânărului fiind găsită suma de 1.100

de lire sterline, bani primiţi de la persoana vătămată. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt”, potrivit comunicatului.

Faţă de tânărul de 22, din Vădăstriţa, instanţa a dispus măsura arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.

Citeste si: Bărbat acuzat de dare de mită după ce a încercat să ofere o sumă de bani jandarmilor. Acesta nu a respectat regulile de carantinare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si