Accidentul s-a petrecut între două mașini, pe DN 67A, pe raza localității Cocorova, județul Mehedinți. La locul accidentului au interveniit o autospecială de descarcerare, una de stingere cu modul de descarcerare și două ambulanțe SMURD, dar și patru echipaje ale SAJ.

Citeste si: O copilă, de patru ani, a fost găsită moartă în camera de hotel. Mama fetei nu-și revine din șoc: „Vreau doar să știu ce s-a întâmplat”

Trei persoane au decedat, alte patru sunt rănite

Șapte persoane au fost implicate, dintre care trei încarcerate. Pompierii au extras cele trei persoane încarcerate, dar din nefericire echipajele medicale nu au mai putut face nimic pentru ele, fiind constatat decesul acestora.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a anunțat că patru persoane primesc îngrijiri medicale de la echipajele SMURD și SAJ. DOuă dintre acestea sunt conștiente, iar celelalte două semiconștiente. 

Potrivit Poliției, traficul rutier din zonă se desfășoară pe un singur fir, alternativ prin dirijare. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Accident teribil pe o stradă din Lunca Câlnicului, în Brașov. Impactului a fost surprins de camerele de supraveghere

O mașină a Poliției a spulberat două minore, în sectorul 1 al Capitalei

Un teribil accident rutier a fost produs în sectorul 1 din Capitală de o mașină a poliției aflată în misiune. Șoferul a observat prea târziu două fete care traversau strada și le-a lovit frontal.

Una dintre ele, în vârstă de 13 ani, a murit pe loc.

Din păcate, una dintre fetele lovite de mașina poliției, în vârstă de 13 ani, a fost declarată decedată, după ce paramedicii au încercat mai bine de 30 de minute să o resusciteze.

Potrivit primelor informații, cea de-a două fetiță a fost transportată la Spitalul de urgență pentru copii "Grigore Alexandrescu" și este în stare stabilă.

Citeste si: VIDEO| Tragedie în Timișoara. Un bărbat și-a ucis soția cu un cuțit

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si