Duduianu s-a întors de bună voie, chiar și-a anunțat întoarcerea într-un live pe Facebook. Pe numele lui era emis un mandat de arestare preventivă în lipsă.

Ștefan Duduianu s-a predat 

„Mă duc să-mi fac check-in şi de asta am făcut live-ul, să vadă toată Poliţia Română. Să vadă că vin singur şi mă predau. Interpolul, toată lumea”, a spus acesta.

„Dacă eu mă simţeam vinovat sau ştiam că am făcut ceva, nu mai îmi cumpăram bilet să vin acasă, să mă prezint singur. De asta am decis să vin acasă”, a mai spus acesta.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Împreună cu fratele său, Florin, au fugit în Anglia de mai bine de un an. Ei au fost dați în urmărire, iar pe numele lor au fost emise mandate de arestare în lipsă pentru tâlhărie şi şantaj.

Doi maneliști celebri s-ar fi plâns că ar fi fost invitați la diferite petreceri organizate de cei din clanul Duduienilor, iar acolo banii pe care i-ar fi câștigat le erau luați cu forța.

Citeste si: Soția bărbatului omorât la Bolintin Vale cere daune de 500.000 de euro. Șoferul de microbuz Nicolae Tomescu a fost ucis cu pietre

Frații Duduianu, probleme cu legea

13 membri ai clanului Duduianu au fost trimişi în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru şantaj şi tâlhărie, ei fiind acuzaţi că au cerut prin violenţă mari sume de bani de la cântăreţi de manele.

Astfel, au fost trimişi în judecată Ştefan Duduianu, Florin Duduianu, Nicolae Constantin (zis Aramis), Nicolae Mihai Venţer, Marius Cristian Radu, Mihai Cristian Olaru, Sofian Văduva, Cristian Bolcoş, Sebastian Mario Radu, Ionuţ Văduva, Miltiade Văduva, Ion Corporan.

Citeste si: VIDEO| S-au înmulțit atacurile care vizează datele bancare și informațiile personale ale utilizatorilor rețelelor de socializare

VIDEO- Ștefan Duduianu a ajuns în țară


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si