Poliţiştii de frontieră  de la Nădlac II, judeţul Arad, au prins doi migranţi din Siria care au încercat să treacă ilegal frontiera de stat, ascunşi în portbagajul unui autoturism.

Citeste si: Rusia chiar se pregătește de război. Au fost trimise rezerve de sânge și materiale medicale la granița cu Ucraina

Ce au transmis autoritățile

„Azi dimineaţă, în jurul orei 01:20, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară un cetăţean bulgar,

aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în Franţa. În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în portbagajul autoturismului, doi cetăţeni străini”, transmite Poliţia de Frontieră într-un comunicat de presă, sâmbătă.

Citeste si: O femeie care și-a înjunghiat copilul de doi ani ar putea ieși din închisoare. Ea are probleme psihice

Cei doi migranţi au fost preluaţi şi transportaţi la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Siria.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

descoperire-socanta-arad-granita

Alertă la vama Nădlac.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Bărbat urmărit prin Interpol, depistat de poliţiştii de frontieră de la PTF Stânca

Poliţiştii de frontieră fac acum cercetări pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cetăţenii din Siria, respectiv trafic de migranţi, pentru conducătorul autoturismului.

Citeste si: Tinerii din România ar putea să fie înrolați din nou în armată din cauza lipsei de soldați: „Avem nevoie de soldați”

Citeste si: Un sportiv repatriat din Africa de Sud, primul pacient suspect de infectare cu Omicron din România: "Este izolat"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si