Lucrările de foraj continuă, însă foarte încet pentru a nu pune viața în pericol a micuțului. Ultimii doi metri pentru a ajunge la băiețel sunt cei mai dificili, acesta fiind la o adâncime de 32 de metri adâncime și diametrul de 45 de cm.

Cu cât trec mai multe ore, cu atât șansele ca el să fie găsit în viață sunt mai puține. Salvatrii au reușit să îi trimită un tub cu oxigen și apă.

Conform news.ro, un elicopter este pregătit să îi ia pe micuț după ce acesta va fi scos.
Autorităţile locale au precizat că salvatorii sapă un tunel orizontal de trei metri, în paralel cu securizarea perimetrului de către echipele tehnice, pentru a se apropia de locul în care este blocat copilul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Umplerea conductei de aducțiune s-a finalizat. Când vor primi băcăuanii apa la robinete

Salvatorii au lucrat fără întrerupere în ultimele ore

În condițiile dificile, salvatorii au lucrat fără întrerupere în ultimele ore, la lumina reflectoarelor puternice, iar comunicarea este extrem de dificilă în acea zonă izolată.
Băiatul a căzut accidental, marţi după-amiază, într-un puţ secat de 32 de metri, îngust şi greu accesibil, săpat în apropierea locuinţei familiei din satul Ighrane, lângă Bab Berred, în provincia Chefchaouen.

Mii de marocani au apelat la rețelele de socializare pentru a-și exprima simpatia față de băiat și familia lui. Hashtag-ul #SaveRayan a fost popular de ore în șir în Maroc, iar postările de pe Twitter au atras atenția globală asupra eforturilor de salvare.

Citeste si: Pericol de accident pe DN 1. Sistemele de alimentare ale unor stâlpi iluminați au fost furate, la mai puțin de o săptămână de la montare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si