Asfaltare de mântuială

”Asfaltare în 2022, în municipiul Codlea, din saci de gunoi. Așa se face asfaltarea corect!”

Să vezi și să nu crezi! Asta și-au spus locuitorii unui cartier din Codlea când au văzut cum se asfaltează o groapă de pe o stradă din oraș. Muncitorii turnau mixtură din saci de gunoi, iar încălzirea asfaltului o făceau cu un arzător.

Desi un martor le-a atras atentia, acestia l-au ignorat si si-au vazut de treaba.

„Materialul folosit, saci de gunoi și apoi încălzire cu pârlitoarea.”

„Cu sacii de gunoi vărsau bitum, asfalt și îl încălzea cu o butelie cu arzător, ceva gen eu știu că socrul meu folosește așa ceva la pârlit porcii.”

Citeste si: Asfaltare cu arzător pentru pârlit porci și saci de gunoi, în Brașov

La nici 24 de ore de la finalizarea lucrării, oamenii care locuiesc în zonă au constatat cu stupoare că în asfaltul proaspăt turnat s-a format deja prima groapă. Mai mulz, bucăţi de bitum se desprindeau la o simplă lovitură cu piciorul.

„Se poate vedea, da? Covor asfaltic nu există. Au vorbit de compactare și tasare, nu există.”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„- Am găsit denumirea de frecție la picior de lemn.

- Așa se numește opera asta?

- Da, frecție la picior de lemn

- Cum vi se pare rezultatul final? Vă bufnește râsul?

- Nu găsesc cuvântul potrivit.”

Citeste si: Dorel toarnă asfalttul, sparge asfaltul

„Mă bufnește râsul pentru că nu am văzut încă astfel de lucrări. Nu are cum să țină niște bolovani încălziți și apoi să acoperi o groapă și să zici că ține. E o lucrare de mântuială, făcută în bătaie de joc de firma respectivă.”

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Autoritățile recunosc ca asfaltarea este de mântuială și spun că va fi refăcută.

Mihai Cîmpeanu, primar Codlea: „În acest moment, stațiile de asfalt, cel puțin din județul Brașov, nu pot porni pentru că au nevoie de temperaturi cu plus. I-am notificat din nou ca în momentul în care stațiile de asfalt vor fi pornite să refacă această lucrare și să fie conformă.”

Citeste si: Un anunț de vânzare a stârnit hohote de râs pe internet: “Asta-i bine pentru când faci duș cu apă rece”

Bucata de drum care a fost asfaltată este singura cale de acces pentru cei aproape 4.000 de locuitori din cartierul Măgurei. Oamenii rămân acum la mila vremii pentru că o asfaltare ca la carte ar putea fi făcută doar la primăvară.

VIDEO: Imagini virale! Vezi cum acționează Dorel în 2022

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si