După ce au plecat cu cecul cel mare de la "Puterea Dragostei", Radu și Adelina s-au decis să demonstreze că pot duce relația lor la un alt nivel. Cei doi și-au cunoscut reciproc părinții și acum petrec tot timpul împreună.

Citeste si: Andra Volos, vestea cu care și-a întristat fanii: „Mă mut din România”

"Părinții mei o iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine.

Cu mama am vorbit de multe ori, doar că i-a fost rușine Adelinei, când eram în competiție, să vorbească cu ea la telefon sau pe cameră, dar când s-au întâlnit, mama a luat-o în brațe, a pupat-o, e foarte mândră de ea, mi-a spus să o țin aproape pentru că este o fată foarte cuminte, tata la fel", a povestit Radu în studioul Wowbiz.ro.

Radu și Adelina, relaxare la SPA

Cei doi câștigători de la "Puterea Dragostei" sezonul 4 și-au luat o vacanță binemeritată, potrivit KanalD.ro.

Adelina si Radu au plecat la Baile Herculane și s-au relaxat într-un centru SPA. Imaginile postate pe Instagram sunt cât se poate de elocvente:

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Adelina și Radu sunt pregătiți să devină părinți 

Radu și Adelina au câștigat sezonul 4 al emisiunii Puterea Dragostei, și s-au ales cu câte un cec în valoare de 10.000

de euro, dar și cu o poveste de dragoste inedită.

Tinerii au trecut prin multe momente tensionate de-a lungul relației lor, dar au rămas împreună și au dovedit întregii lumi că dragostea pe care și-o poartă este mai presus decât orice.

Citeste si:  Berna de la Puterea Dragostei dezvăluiri în exclusivitate: Fosta concurentă și iubitul ei și-au spus adio: ,,E definitiv. Prea multă gelozie, e mai bine așa”

În mod evident îndrăgostiți până peste cap unul de celălalt, tinerii și-au făcut mari planuri de viitor și s-au gândit și la copii! Adelina a mărturisit că își dorește o fată, iar Radu băiat, însă amândoi spun că nu sexul bebelușului este cel care contează atât de mult, ci să fie sănătos.

„  Da, bineînțeles! Doi copilași, o fată și un băiețel. Ea tinde spre fată pentu prima dată, iar eu spre băiețel, dar ce vrea Dumnezeu până la urmă pentru că nu ne alegem noi ce să iasă” a mărturisit Radu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si