Andrei Velcu, zis Tzancă Uraganu, a devenit tată de băiat. El este părinte pentru a doua oară. Lambada i-a adus pe lume cel de-al doilea copil. Chiar dacă nu mai formează un cuplu cu blondina, cei doi au devenit părinți de băiat. Înainte ca cei doi să se despartă, iar el să meargă în brațele Alinei Marymar, Lambada a rămas însărcinată.

Tzancă Uraganu este tată de băiat

Uraganu are acum și fată și băiat. Lambada a născut ieri. Fiul lor a înregistrat 3,620 de grame la naștere și a avut 55 de centimetri, conform Spynews.ro.

Citeste si: Tzancă Uraganu uimește din nou. A mers cu punga pentru a strânge banii de la dedicații

Astăzi, cei doi părinți au ales un nume pentru micuț. Se pare că manelistul și Lambada au decis ca pe cel mic să-l cheme Zlatea Andreas, un nume special pentru care amândoi au căzut de comun acord.

Lăutarul nu a putut să ajungă ieri la spital când a născut femeia, pentru că se afla în cadrul unui eveniment. Lambada a născut prin cezariană, ieri, în București.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: FOTO| Tzancă Uraganu se laudă cu ultima extravaganță: „Un câine de două milioane de euro”

După ce a aflat că Tzancă va deveni tată pentru a doua oară, Marymar- logodnica manelistului, s-a certat cu el. După scandalul monstru, Uraganu a ținut să-și calmeze iubita și să-i spună că Lambada a rămas însărcinată pe vremea când el nu forma un cuplu cu aceasta.

cum se numește fiul lui tzancă uraganu

Uraganu a devenit tată.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Tzancă Uraganu, ajutor pentru familiile nevoiașe în perioada sărbătorilor

Lambada și-a ținut sarcina ascunsă până în urmă cu câteva zile. Puține persoane știau că Tzancă va mai avea un copil. El a încercat să o protejeze pe fosta sa parteneră și pe bebeluș, astfel că a mutat-o într-un complet rezidențial din Ștefănești.

În urmă cu doar câteva luni, Tzancă și Lambada au fost implicați într-un scandal imens. Lambada a fost bătută și lăsată într-o baltă de sânge de manelist. Cuplul a dat uitării acel moment, iar acum se bucură de copiii lor, cu toate că sunt despărțiți.

Citeste si: Tzancă Uraganu a devenit tată pentru a doua oară! Lambada a născut un băiețel


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si