Trupele ruse, care au declanşat joi o operaţiune militară totală în Ucraina, au distrus 118 obiective de infrastructură militară ucrainene, a menţionat purtătorul de cuvânt într-un briefing.

Rusia trimite parașutiști pentru a asigura paza la Cernobîl, după ce a fost capturată

Centralele nucleare operaţionale din Ucraina funcţionează în siguranţă şi nu au avut loc 'distrugeri' la facilităţile de la fosta centrala nucleară de la Cernobîl, a anunţat joi Agenţia Internaţională pentru Energie Atomică (AIEA), citând o notificare trimisă de Autoritatea pentru reglementare a energiei nucleare din Ucraina, potrivit Reuters.



Facilităţile de la fosta centrală nucleară de la Cernobîl au fost capturate joi de forţele ruseşti, a declarat un consilier al preşedintelui ucrainean.

Citeste si: Imagini pline de durere vin din Ucraina. Un copil a decedat după ce un bloc de cinci etaje a fost bombardat

Citeste si: UE blochează activele preşedintelui rus Vladimir Putin şi ale ministrului de extrerne Serghei Lavrov

Rușii au cucerit centrala nucleară de la Cernobîl

Președintele rus Vladimir Putin a anunțat, joi dimineața, o operațiune militară specială în Ucraina. Imediat după anunțul său, mai multe explozii au început să se audă în orașele ucrainene Kiev, Harkov sau Odesa, precum și în estul țării.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cum a devenit un român spaima Californiei. Andrei a ajuns să controleze mii de conturi din care a furat toți banii- antena3.ro

Citeste si: Mii de soldați francezi vor ajunge în România. Noile ordine primite de Hexagon din partea NATO. „Acum există un inamic”- wowbiz.ro

Citeste si: Un val de refugiați a ajuns în Vama Siret. Femeie ucraineană: „Mă duc la Mănăstirea Putna să mă rog pentru țara noastră!”

Citeste si: Rusia și Belarus vor fi sancționate economic de Consiliul European. Președintele Klaus Iohannis condamnă situația din Ucraina

Operațiunea militară a Rusiei este una complexă, cu atacuri de artilerie, aeriene și de pe mare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si