Trupele lui Vladimir Putin au lansat un nou atac. O rachetă a rușilor a explodat în fața unei femei din Ucraina. Imaginile atacului sunt cutremurătoare.

Citeste si: Volodimir Zelenski: „Rușii sunt nevoiți să folosească zeci de elicoptere pentru a-și ridica morții și răniții”

Războiul dintre Rusia și Ucraina se află în a opta zi. Luptele crâncene continuă între cele două țări.

Rusia dă bombardamente și lansează rachete fără să țină cont de viețile oamenilor. Imagini cutremurătoare din momentul în care o bombă a explodat în fața unei femei.

Imagini șocante din Kiev

Scena a avut loc în districtul Petrovski din Kiev. Racheta rusească a explodat în fața femeii, în apropierea unui supermarket din capitala Ucrainei.

Citeste si: Imagini șocante dintr-o maternitate din Kiev. Cadrele medicale mută bebelușii și mamele în buncăr la auzul sirenelor

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Conform autorităților, victima a scăpat cu viață, deși bomba a fost lansată extrem de aproape.

Femeia nu a fost rănită în urma atacului.

Forețe lui Vladimir Putin nu țin cont de viețile civililor nevinovați. Militarii lansează rachete periculoase oriunde și stârnesc panică în sufletele celor ce au rămas în țară. Chiar dacă ucrainenii fac tot posibilul pentru a face față acestor atacuri, oamenii își găsesc sfârșitul în acest război.

Citeste si: VIDEO| Marcați de dramele zecilor de mii de refugiați din Ucraina care ajung la noi în țară, românii s-au trezit mai solidari ca niciodată

Acest caz a fost unul fericit. Deși racheta a explodat extrem de aproape de femeie, ea a scăpat cu viață.

Cele două delegații urmează să se întâlnească pentru a negocia pacea, iar toți oamenii speră că războiul se va încheia.

Citeste si: Răspunsul halucinant al unui soldat rus dat tatălui său, după ce a fost luat prizonier în Ucraina: "Tată, ne-au întins o capcană"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si