Gretta Vedler, în vârstă de 23 de ani, a fost găsită moartă la o lună după ce a postat mai multe mesaje pe rețelele de socializare prin care îl cataloga pe președintele  Vladimir Putin  drept „psihopat”.

Citeste si: Mesajul lui Zelenski pentru soldaţii ruşi: „Dacă vă predaţi, vă vom trata aşa cum trebuie trataţi oamenii, cu decenţă”

Cadavrul unui model rus, care l-a catalogat pe Vladimir Putin ,,psihopat”, găsit într-o valiză

Tânăra era model și a fost dată dispărută de mai bine de un an. Dmitri Korovin, fostul ei iubit, a mărturisit în fața autorităților că a sugrumat-o pe Gretta Vedler după o ceartă pentru bani. Acesta susține că a stat trei zile într-o cameră de hotel cu cadavrul.

Citeste si: Cum ne controlăm frica de război. Un psiholog a vorbit despre panica și temerile oamenilor din aceste zile

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Fostul iubit al tinerei este vinovat de uciderea ei. Dmitri Korovin a ținut să precizeze că a cumpărat o valiză în care a pus trupul neînsuflețit și l-a lăsat în portbagajul unei mașini pentru mai bine de un an.

Modelul rus a dispărut după ce îl jignise pe Vladimir Putin

Pentru a ascunde crima, tânărul a postat pe rețelele de socializare ale Grettei Vedler.

Dmitri Korovin a vrut să îi facă pe toți oamenii că modelul este încă în viață, chiar dacă aceasta a fost ucisă cu sânge rece.

Citeste si: VIDEO| A 20-a zi de război- Explozii puternice la Kiev. Sirenele răsună în capitala Ucrainei, la Odesa, Uman şi Hmelniţki

Toți cei care o cunoșteau pe Gretta Vedler nu s-au gândit o clipă că fostul ei ar fi fost vinovat de crimă. Tânăra a fost ucisă la doar o lună după ce a postat mai multe mesaje de jignire la adresa lui Vladimir Putin.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si