McDonald's a luat decizia de a închide toate restaurantele din Rusia pe fondul războiului din Ucraina. Acest lucru a creat multă panică. De pildă, un rus s-a legat de ușa restaurantului în semn de protest. Dezamăgit de situația actuală, tânărul nu se poate obișnui cu gândul că nu va mai putea mâncarea pe care a consumat-o întreaga viață.

Citeste si: Mesajul tulburător al unui prizonier rus pentru mama sa: „ M-ar putea ucide, dar ei mă protejează. Rusia a comis crime”

Oamenii sunt extrem de nemulțumiți de luarea acestei decizii.

Gestul neașteptat al unui rus

Un bărbat s-a legat cu cătușele de ușa unui McDonald's în semn de protest. El afirmă că închiderea temporară a restaurantului reprezintă o încălcare a drepturilor, mai ales pentru că va rămâne fără mâncarea pe care a consumat-o toată viața.

Citeste si: VIDEO| A 20-a zi de război- Explozii puternice la Kiev. Sirenele răsună în capitala Ucrainei, la Odesa, Uman şi Hmelniţki

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Ne-au hrănit timp de 30 de ani, iar acum ne părăsesc. Sancţiunile mă privează de mâncarea pe care am consumat-o întreaga mea viaţă",

a mărturisit tânărul.

Citeste si: Klaus Iohannis cere noi sancțiuni pentru Rusia

Bărbatul este disperat după ce a văzut că McDonald's s-a închis. El nu a mai ținut cont de nimic și nu a vrut să se miște din fața fast-food-ului. Spune că de mai bine de 30 de ani mănâncă de acolo.

Citeste si: Ministrul Apărării exclude revenirea la stagiul militar obligatoriu. Ce se va întâmpla în România, în caz de război: "Astăzi se merge pe armate profesioniste"

McDonald's a fost prima companie care a ales să închidă restaurantele din cele 840 de locații din Rusia. Tinerii sunt nemulțumiți de această decizie, mai ales pentru că acolo găseau mâncarea lor preferată. Decizia a fost luată pe fondul războiului din Ucraina.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si