Subiecte simulare Matematică 2022- Bacalaureat.  Elevii din clasele a XII-a și a XIII-a vor susține anul acesta examenul de Bacalaureat 2022, în luna martie.

Anul acesta, simulările pentru examenul de Bacalaureat vor avea loc cu prezență fizică.

Probele de simulare BAC 2022 se vor desfășura în perioada 28- 31 martie 2022.

Iată de unde poți descărca noile modele de subiecte BAC 2022 pentru simularea la Matematică!

Potrivit Ministerului Educației, probele de simulare vor începe de la ora 9:00, timp în care, în fiecare sală, vor fi distribuite subiectele. Accesul elevilor în săli va fi permis până la ora 8:30. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise pentru fiecare din probele simulării examenului național de Bacalaureat este de trei ore, începând din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev, potrivit edupedu.ro.

Citeste si: Subiecte simulare BAC 2022: Modele pentru Română

Subiectele pentru simularea la matematică vor fi elaborate pe baza conţinuturilor şi competenţelor asociate acestora, potrivit programelor de examen pentru EN VIII şi Bacalaureat (aprobate prin ordinul de ministru 3.237/05.02.2021).

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Conținuturile pentru simularea BAC 2022 și competențele asociate acestora sunt cele prevăzute în programa de BAC 2021 pentru absolvenții clasei a 12-a, aprobată prin OMEN 3237/05.02.2021.

Subiecte simulare Matematică 2022 - Bacalaureat

Subiecte simulare Matematică 2022 - Bacalaureat

[Sursa foto: PixaBay]

Subiecte simulare Bacalaureat 2022 la Matematică

Modele de subiecte pentru Bacalaureat 2022 au fost publicate de Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație.

Notele obținute la simulările naționale nu se vor trece în catalog.

Însă, prin excepție, la solicitarea scrisă a elevului, notele obținute la simulările naționale pot fi trecute în catalog", potrivit ordinului de ministru.

Citeste si: Programă simulare BAC 2022

Programa pentru simularea BAC 2022 la Matematică  este aceeași cu cea de la examenul de BAC 2021.

Descărcă noile modele de subiecte pentru Bacalaureat 2022 la Matematică de pe site-ul oficial al edu.ro,  subiecte.edu.ro/2022/bacalaureat/modeledesubiecte.

Subiecte simulare Matematică 2022 - Bacalaureat

Subiecte simulare Matematică 2022 - Bacalaureat

[Sursa foto: edupedu.ro]

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Iată  calendarul stabilit pentru simulările examenului de Bacalaureat 2022!

Calendar simulări pentru examenul național de Bacalaureat

  • 28 martie 2022:  Proba E) a) – probă scrisă – Limba şi literatura română
  • 29 martie 2022: Proba E) c) – probă scrisă – proba obligatorie a profilului
  • 30 martie 2022:  Proba E) d) – probă scrisă – proba la alegere a profilului şi specializării
  • 31 martie 2022:  Proba E) b) – probă scrisă – Limba şi literatura maternă
  • 14 aprilie 2022: Afișarea rezultatelor

Ministerul Educației a publicat pe edu.ro programele valabile pentru examenul de Bacalaureat 2022, care sunt cele de anul trecut, aprobate prin ordinul de ministru nr. 3.237 din 2021.

Citeste si: Subiecte simulare BAC 2022: Modele pentru Istorie

De asemenea, ordinul care stabilește simulările prevede că „rezultatele obținute de elevii la simularea Evaluării Naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a și la simularea probelor scrise ale examenului național de bacalaureat, în anul școlar 2021 – 2022 sunt analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ în care s-au desfășurat aceste simulări, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adaptării unor măsuri pentru îmbunătățirea performanțelor școlare”. 

Citeste si: Simulare BAC 2022: Modele de subiecte pentru Română, Matematică şi Istorie

Astfel, „notele obținute la simulările naționale nu se trec în catalog. Prin excepție, la solicitarea scrisă a elevului, notele obținute la simulările naționale pot fi trecute în catalog”, potrivit Ministerului Educației.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si