Solicită ajutorul unei firme de deratizare

Odată ce ai decis să te muți, înainte de a lua orice altă decizie, solicită ajutorul unei firme de deratizare, pentru a elimina potențialii dăunători existenți. Este posibil ca foștii proprietari să nu fi fost foarte buni prieteni cu curățenia sau poate nu au locuit acolo o perioadă, ceea ce poate însemna că insectele, gândacii sau rozătoarele au luat casa în stăpânire.

Solicită serviciile de dezinsectie pentru a te asigura că nu vei avea niciun alt locatar și pentru a preveni apariția dăunătorilor.

Citeste si: A murit Louie Anderson. Actorul câștigător al premiului Emmy avea 68 de ani

De asemenea, pentru un grad superior de igienă, este indicat să le soliciți specialiștilor și efectuarea unei proceduri profesioniste de nebulizare pentru dezinfectarea completă a mediului în care vei locui.

Curăță profund fiecare colț din casă

După efectuarea dezinsecției și a nebulizării, poți începe curățenia profundă a casei. Pregătește-ți instrumentele și produsele și înarmează-te cu forță și răbdare. Începe din zona băii, apoi continuă cu bucătăria, zona de living și restul dormitoarelor. Folosește produse profesionale, pentru a elimina orice bacterii pe de suprafețe.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Citeste si: Câți copii au murit de COVID în România până acum

Dacă nu faci față pe cont propriu, nu ai timp sau răbdare, apelează la firmele profesionale de curățenie. Acestea dispun de produse profesionale, echipamente și personal calificat, care se va ocupa de curățarea și igienizarea fiecărui colț din noua ta locuință.

La final, casa ta va mirosi proaspăt și va străluci de curățenie.

Montează-ți mobila sau apelează la firme specializate

Odată ce ai reușit să scapi de potențialii dăunători și să cureți în profunzime locuința, tot ce ți-a mai rămas de făcut, este montarea pieselor de mobilier. Poți alege să faci acest lucru pe cont propriu, dacă te pasionează tâmplăria sau poți solicita ajutor din partea firmelor sau persoanelor fizice profesioniste, care se ocupă de asamblarea mobilei în mod frecvent.

Citeste si: Cele cinci fluide trebuie verificate periodic la mașină

Indiferent de metoda aleasă, mobila este necesară a fi achiziționată și montată înainte de a te muta. În ziua mutării, tot ce vei avea de făcut, va fi doar aranjarea obiectelor personale la locul lor, și eventual, poți organiza o mică petrecere alături de prieteni sau cei dragi, pentru a-ți inaugura noua locuință.

Citeste si: De ce se poartă verigheta pe mâna stângă. În antichitate, se spunea că vena iubirii pornește din acest deget și ajunge direct la inimă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si