Radu Marinescu, avocatul lui Alex Bodi, a făcut primele declarații după ce bărbatul a fost plasat sub control judiciar. Contestația făcută de DIICOT a fost admisă, astfel că acum fostul Biancăi Drăgușanu are din nou probleme cu legea.

Citeste si: Zi decisivă pentru Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Astăzi se va decide divorțul

Alex Bodi are probleme din nou.

Contestația făcută de DIICOT a fost admisă la Parchet. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu abia ce scăpase săptămâna trecută de această măsură, însă, se pare, că nu pentru mult timp.

Ce a transmis avocatul lui Alex Bodi

Radu Marinescu a explicat ce s-a întâmplat cu clientul său.

Citeste si: Alex Bodi a ajuns din lux, în arest

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Da, s-a judecat contestația formulată de DIICOT, era o contestație care viza soluția dată de judecătorul de cameră preliminară de la tribunalul Gorj care apreciase că trebuie revocat controlul judiciar față de Alex Bodi și alte persoane care sunt acuzate în dosar.

Curtea de Apel Craiova a apreciat că, față de stadiul actual al procedurii și de împrejurarea că dosarul va fi trimis la curtea de apel pentru contestația de cameră preliminară, se justifică în continuare menținerea controlului judiciar. Deci, în estență, a fost admisă contestația DIICOT și se va menține în continuare controlul judiciar”, a spus avocatul lui Alex Bodi la Antena Stars.

Avocatul lui Alex Bodi a mai precizat că acesta a respectat mereu măsurile din controlul judiciar, astfel că și de această dată se va întâmpla la fel și nimic nu se va schimba.

Mai mult de atât, Radu Marinescu mai spune că și această contestație se va judeca în curând la Curtea de Apel.

Citeste si: VIDEO| Alex Bodi a fost arestat preventiv. Afaceristul a încălcat condițiile controlului judiciar

„Vreau să precizez că, Alex a respectat cu strictețe măsurile din cuprinsul controlului și că această situație nu va afecta cu nimic, în modul în care el se comportă în continuare față de procesul în care e implicat.

Se va judeca și această contestație, la Curtea de Apel, este cea mai importantă contestație în faza de cameră preliminară, așteptăm să vedem motivele parchetului și apoi, bineînțeles, și opinia instanței”, a mai zis Radu Marinescu.

Citeste si: Iulia Albu a comentat-o pe Ema Uta! Blondina nu s-a putut abține și i-a răspuns public, pe Instagram! "Multă lume își schimbă imaginea doar să fie modernă"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si