Olena Zelenska a mărturisit că în ziua de 24 februarie a fost trezită între orele 4 și 5 dimineața de un zgomot puternic, despre care a aflat mai târziu că a fost o explozie. A fost și ultima dată când și-a văzut soțul.

Olena Zelenska a dezvăluit care a fost ultima dată când și-a putut vedea soțul în carne și oase

„A început”, a fost tot ce a spus președintele Zelenski, potrivit unui interviu pentru  Vogue, citat de  Daily Mail.

Întrebată ce le-au spus celor doi copii ai lor, Olena Zelenska a spus: “ Nu este nevoie să le explici nimic copiilor. Ei văd totul, la fel ca orice copil din Ucraina. Cu siguranță, acest lucru nu este ceva ce ar trebui să vadă copiii, dar copiii sunt foarte cinstiți și sinceri. Nu poți ascunde nimic de ei ”.

Citeste si: Putin, cu  valiza nucleară și la întâlnirea cu Lukașenko. „Belarus va fi mereu alături de Rusia, indiferent de evoluția situației”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Când vine vorba de copii, cea mai bună strategie este adevărul, a adăugat ea.

Zelenska a spus că Vladimir Putin și-a propus să divizeze poporul ucrainean, dar că o astfel de misiune este imposibilă cu ucrainenii.

Când unul dintre noi este torturat, violat sau ucis, simțim că toți suntem torturați, violați sau uciși. Nu avem nevoie de propagandă pentru a simți conștiința civică și pentru a rezista. Această furie și durere personală, pe care o simțim cu toții, este cea care activează instantaneu setea de a acționa, de a rezista agresiunii, de a ne apăra libertatea ”,

a declarat Olena Zelenska.

Mii de femei suferă în Ucraina

Aproximativ patru milioane de femei și copii ucraineni au migrat în alte țări, luându-și viața de la capăt departe de casă.

Citeste si: Iohannis, despre războiul din Ucraina: Sunt acte de o cruzime înfiorătoare, de nejustificat. Cei vinovați trebuie pedepsiți

Ea a declarat că este infinit de recunoscătoare pentru țările care au primit ucraineni care au fugit din războiul cu Rusia, dar și-a adăugat vocea la apelul pentru aplicarea unei zone de interdicție aeriană- cu speranța de a preveni atacurile cu rachete rusești asupra zonelor civile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si