În dimineața zilei de 19 aprilie, în jurul orei 05:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin apel la 112 despre faptul că o femeie a fost găsită decedată, cu arsuri pe suprafața corpului, în scara unui bloc din Pitești, că urmare a declanșării unui senzor de incendiu.

Citeste si: Povestea pe scurt a dosarului „Gala Bute”. I-a adus Elenei Udrea o condamnare la 6 ani de închisoare

Polițiștii Secției 1 Poliție Pitești au luat măsuri de asigurare a locului faptei, iar cercetările sunt la acest moment desfășurate de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

În cauză urmează să fie întocmit dosar penal, iar cauzele decesului să fie stabilite în urma efectuării autopsiei medico-legale.

Ce s-a găsit lângă trupul femeii

La acest moment cercetările sunt în desfășurare, dar autoritățile au confirmat din primele verificări că este o femeie de 58 de ani, din Pitești.

Citeste si: Putin: „Occidentul se aştepta să degradeze rapid economia Rusiei, însă strategia războiului economic a eşuat”

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei. Din primele informații, se pare că lângă trupul femeii s-ar fi găsit o brichetă. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si