Meteorologii au anunțat ploi torențiale, vijelii și grindină, deși temperatura se apropie de una de vară. 

Vremea este instabilă în toată țara

Astăzi, în cea de a doua zi de Paște,  potrivit meteorologilor,  vremea va fi în general instabilă şi se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului pe arii extinse.

Avertizarea vizează în cea mai mare parte jumătatea de nord a ţării, în zonele de deal şi de munte, şi pe alocuri în restul teritoriului. Tot aici, cât și în sudul Munteniei ploile vor avea şi caracter torenţial şi izolat va cădea grindină.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Meteorologii anunță că vom avea vreme de primăvară de Paște. Vezi prognoza meteo pentru următoarele zile

Cum va fi vremea în Capitală

De asemenea, în București vremea se va menţine caldă, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, iar după-amiază și pe seară vor fi posibile ploi de scurtă durată şi descărcări electrice.

Citeste si: VIDEO- Furtunile au făcut prăpăd în țară. În Dâmbovița, acoperișul unui bloc a fost smuls de vânt

Izolat în Transilvania şi în Crişana se semnalează averse şi descărări electrice, deși temepraturile din țară ajung la o maximă de 27 de grade Celsius, apropiate cu cele de vară. Totodată și vântul își face simțită prezența, astfel că vor fi unele intensificări pe crestele montane.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si