Laurențiu Reghecampf este cel mai fericit.  Până acum a fost foarte discret în privința vieții sale personale, mai ales la relațiile amoroase, însă acum nu s-a putut abține. Bărbatul a postat prima imagine cu bebelușul său și al partenerei sale de viață, Corina Caciuc.

Citeste si: Dan Alexa a vorbit despre relația dintre el și Anamaria Prodan. Au fost sau nu împreună

Corina Caciuc va naște în scurt timp. Acasă la Reghe, pregătirile sunt în toi. Antrenorul și-a surprins și de data aceasta fanii care îl urmăresc pe rețelele de socializare.

Cum arată copilul lui Reghe și al Corinei

Chiar în miez de noapte, Laurențiu Reghecampf a postat pe contul său personal de Instagram, acolo unde se bucură de o comunitate impresionantă de urmăritori, prima imagine cu copilul său și al Corinei Caciuc.

Antrenorul va deveni în scurt timp tată de băiat. Amanta sa, Corina Caciuc, devine mamă pentru prima dată. În prezent, cei doi își trăiesc povestea de dragoste departe de luminile reflectoarelor.

Citeste si: VIDEO| Anamaria Prodan s-a prezentat la tribunal în procesul de divorț cu Reghe, alături de copiii ei

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Băiatul Corinei Caciuc și al lui Laurențiu Reghecampf va veni pe lume luna aceasta. Amândoi sunt cât se poate de nerăbdători să îl cunoască pe bebelușul lor, iar fotografia postată de antrenor este dovada vie în acest sens.

fotografie copil reghe și corina

Bebelușul cuplului se va naște luna aceasta.

[Sursa foto: Instagram]

În cel mai scurt timp, fotografia postată de Laurențiu Reghecampf pe Instagram a strâns peste o mie de aprecieri din partea fanilor. Internauții l-au felicitat și i-au urat „Naștere ușoară!” Corinei Caciuc.

Reghe le-a dat, totuși, un indiciu urmăritorilor săi în privința numelui bebelușului. Antrenorul a scris în descrierea imaginii inițialele „L. R.”.

Citeste si: Cât îl costă pe Laurențiu Reghecampf studiile lui Bebeto. ''L-am înscris la Școala Americană''

Într-o altă postare de pe rețelele de socializare, antrenorul a dat de înțeles că prenumele fiului său începe cu litera „L”. Nu știm dacă numele bebelușului va fi „Laurențiu Reghecampf Junior”, însă un lucru este cert.

Prenumele celorlalți fii pe care îi are Laurențiu Reghecampf începe cu aceeași literă.

„Primul tort pentru micuțul L... 28 de săptămâni”, a scris Laurențiu Reghecampf pe Instagram acum ceva timp.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf a postat prima imagine cu chipul celui de-al treilea fiu al său! Ce nume a ales pentru băiețel?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si