A fost anulată inclusiv întrevederea şi conferinţa de presă comună cu Antonio Guterres, secretarul general al Organizaţiei Naţiunilor Unite, aflat într-o vizită de două zile la Chişinău.

Maia Sandu are probleme de sănătate

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, nu va putea participa, din motive de sănătate, la evenimentele publice planificate pentru astăzi, 9 mai. Se anulează inclusiv întrevederea și conferința de presă comună cu domnul António Guterres, Secretarul General al Organizației Națiunilor Unite.

Conferința se va ține la Guvern, împreună cu doamna Prim-ministră Natalia Gavrilița ”, transmite Direcţia informare şi comunicare cu mass-media a Aparatului Preşedintelui Republicii Moldova.

Potrivit Deschide.md, în prima zi a vizitei sale la Chişinău, Guterres urma să susţină o conferinţă de presă comună cu Maia Sandu, la ora 17:30.

Citeste si: Tatăl care și-a aruncat copiii în râul din Bacău este de negăsit. Anchetatorii au o nouă ipoteză

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Secretarul general al ONU își va continua activitățile și planurile, în ciuda anulării întâlnirii cu președintele moldovean.

Antonio Guterres va vizita marți o tabără de refugiaţi ucraineni.

Mesajul lui Klaus Iohannis de Ziua Europei: Ameninţarea Federaţiei Ruse la adresa securităţii euroatlantice poate rămâne o realitate pentru anii următori

Președintele Klaus Iohannis a transmis, luni, cu ocazia Zilei Europei, că amenințarea Federației Ruse la adresa securității euroatlantice poate rămâne o realitate pentru următorii ani, iar Europa trebuie să devină mai puternică.

Citeste si: Ce semnificație are Ziua Victoriei pentru Rusia. Se sărbătorește în fiecare an pe 9 mai

”Ziua Europei ne găseşte anul acesta într-un context complet redefinit. După provocarea majoră a pandemiei de COVID-19, trăim în aceste zile realitatea războiului la  graniţele Uniunii Europene, care a generat cea mai mare criză umanitară din Europa de după

cel de-al Doilea Război Mondial. Trăim vremuri fără precedent în existenţa Uniunii, când este pusă la încercare însăşi capacitatea noastră de a ne apăra valorile fundamentale, centrate în jurul conceptului pe care s-a clădit construcţia europeană: pacea”, spune preşedintele în mesaj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si